Ο Marquez ίσως χρειαστεί 3η εγχείρηση

STONER: Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΛΥΕΙ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2020 11:00

Η ισπανική εφημερίδα El Pais, έγραψε ότι σύμφωνα με τις πηγές της οι γιατροί

που έχουν αναλάβει τώρα τη συνέχεια της αποκατάστασης, θα αποφασίσουν την 1η Δεκεμβρίου για το αν χρειάζεται και τρίτη εγχείρηση, ανάλογα με το πώς πηγαίνει η ανάρρωση στην περιοχή του βραχίωνα του M. Marquez. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να είναι έτοιμος μετά από μια τέτοια εγχείρηση.
Ο Αλμπέρτο Πουτζ, ο Team Manager της Honda είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι γιατρός και δεν έχω κρυστάλλινη σφαίρα, οπότε δεν μπορώ να σας πω το πότε ο Μαρκ Μάρκεθ θα είναι πίσω. Εμείς μόνο μπορούμε να ελπίζουμε» και όπως είναι γνωστό έχει κάνει ήδη τις κινήσεις του και έχει μιλήσει με την πλευρά του Αντρέα Ντοβιτσιόζο, για την περίπτωση αντικατάστασης του Μαρκ για όσο χρειαστεί. Εμίλιο Αλθαμόρα, μάνατζερ των αδελφών Μάρκεθ. «Τώρα ξέρουμε καθαρά ότι ήταν λάθος των γιατρών, η πρώτη διάγνωση και το ότι του επέτρεψαν να προσπαθήσει να αγωνιστεί στη 2η Χερέθ». Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Casey Stoner, υπογραμμίζει σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι η χρόνια ασθένειά του έχει χειροτερεύσει το τελευταίο διάστημα. Ο Αυστραλός, παρά τη σχετικά σύντομη καριέρα του (σταμάτησε σε ηλικία 27 ετών το 2012), θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αναβάτες του MotoGP στην ιστορία του αθλήματος.
Πριν από ένα χρόνο περίπου, έκανε δηλώσεις αποκαλύπτοντας πως περνά δύσκολα με την ασθένειά του που του απομυζά ενέργεια, με αποτέλεσμα να μένει μέρες ολόκληρες στο κρεβάτι ή στον καναπέ. Τώρα, ο Stoner λέει ότι τα πράγματα έχουν χειροτερεύσει, παρά το ότι ο ίδιος είναι σε θέση και διαχειρίζεται τη δύσκολη θέση του καλύτερα. «Είναι μήνες τώρα που το σώμα μου χειροτερεύει... πάω στην προπόνηση και γυρίζω διαλυμένος», λέει ο Αυστραλός στην El Mundo. «Πίστευα πως θα έβρισκα έναν τρόπο να θεραπευτώ, όμως η αλήθεια είναι πως αυτή η αρρώστια με καταστρέφει και δεν μπορώ να τη διαχειριστώ».
«Τώρα έχω μάθει τι να κάνω μέσα στην ημέρα. Ξεκινάω με ενέργεια στο 50% και από εκεί και πέρα πέφτει μέχρι το 0». Όλο αυτό τον έχει κάνει να αλλάξει τις προτεραιότητές του και να αναζητά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. «Όλη αυτή η κατάσταση με έχει κάνει να σκέφτομαι από την αρχή τη ζωή μου. Όταν είμαι καλά παίζω με τις κόρες μου ή πάω για γκολφ». «Τα τελευταία δύο χρόνια έχω οδηγήσει μοτοσικλέτα μόνο δύο φορές και πήγα για ψάρεμα».
Τα πρώτα χρόνια της αποχώρησής του, ο Casey Stoner δεν παρακολουθούσε τις περισσότερες φορές το MotoGP. Τα τελευταία χρόνια όμως αυτό έχει αλλάξει, με τον Αυστραλό να είναι περισσότερο ενεργός, ενώ πρόσφατα έλεγε ότι μπορεί να βοηθήσει – αν του ζητηθεί – ακόμα πιο ενεργά. Για τη φετινή σεζόν, είπε: «Ο Marc θα ήταν Πρωταθλητής αν ανάρρωνε υπομονετικά και ήταν έστω και στο μισό Πρωτάθλημα στις πίστες».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass