Ερασιτέχνες παίκτες σε ...καραντίνα

Τι λένε για την επιστροφή στα γήπεδα και πώς θα γίνει αυτό

Δημοσίευση: 23 Νοε 2020 21:20

Την επιστροφή στα γήπεδα δεν θέλουν μόνο οι επαγγελματίες παίκτες (και για βιοποριστικούς λόγους), αλλά και ερασιτέχνες, νεαροί σε ηλικία που θέλουν να παίξουν το αγαπημένο τους σπορ, το ποδόσφαιρο. Αναγνωρίζουν ότι η υγεία είναι το πιο σημαντικό, αλλά γι’ αυτούς υπάρχει και το παιχνίδι… Τα λεγόμενά τους όμως αποδεικνύουν και την ευσυνειδησία τους, αφού κανένας δεν θα ήθελε να παίξει μπάλα και ο κόσμος να υποφέρει από την πανδημία, χωρίς να έχει διασφαλιστεί και η δικιά τους υγεία.

Ας δούμε τι δήλωσαν τέσσερις ποδοσφαιριστές ερασιτεχνικών ομάδων του νομού Λάρισας. Πρόκειται για τους: Στέφανο Παπαγιαννούλη (Δωτιέας Αγιάς), Χρήστος Ριζάκη (Ηρακλής Πλατανουλίων), Κώστα Βαλιώτη (Δόξα Βαλανίδας), Τριαντάφυλλο Μαντή (Μαχητής Τερψιθέας).

papagianoulis.jpg

Στέφανος Παπαγιαννούλης
(Δωτιέας Αγιάς)
«Παρότι η υγεία είναι το παν, δεν θα κρύψω την ανάγκη που έχω να επιστρέψω στο γήπεδο για να αγωνισθώ. Είναι το πάθος που έχω για το ποδόσφαιρο και θα ρίσκαρα να επιστρέψω από τη στιγμή που η οικογένειά μου δεν ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και η ομάδα μου γνωρίζω ότι τηρεί αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας. Επιπλέον, η ομάδα μάς έδωσε πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι όταν θα επιστρέψουμε για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχουμε θέσει ως στόχο, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία».

rizakis.jpg
Χρήστος Ριζάκης
(Ηρακλής Πλατανουλίων)
«Σίγουρα αν τελείωνε η καραντίνα θα γυρνούσα στο γήπεδο, καθώς με τη μεγάλη αποχή από τα γήπεδα αναμενόμενο είναι να μεγαλώσει η όρεξή μας για το παιχνίδι.
Παρ’ όλ’ αυτά, θα πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις όσον αφορά την ασφάλειά μας, διότι η καραντίνα κάποια στιγμή θα τελειώσει, αλλά ο ιός θα είναι ακόμη εκεί να προσβάλει την υγεία των συνανθρώπων μας.
Ας διασφαλιστεί πρώτα η υγεία όλων μας και μετά θα μπούμε με ακόμα πιο μεγάλη χαρά και χωρίς προβληματισμούς ότι ίσως διακινδυνεύουμε».

valiotis.jpg
Κώστας Βαλιώτης
(Δόξα Βαλανίδας)
«Αν τηρούνται τα μέτρα υγιεινής και ελαττωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης στην πόλη μας, τότε θα ξεκινούσα ξανά με αρκετή προσοχή πάντα, διότι πάνω απ’ όλα είναι η υγεία μας.
Ωστόσο, εάν πρόκειται να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα μετά την καραντίνα, λόγω ότι οι περισσότεροι αθλητές, όπως κι εγώ, έχουν μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης και προπονήσεων για αρκετό καιρό, είναι απαραίτητο να μας δοθεί επαρκής χρόνος για να επιστρέψουμε στην κατάσταση που ήμασταν, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα τραυματισμών».

mantis.jpg
Τριαντάφυλλος Μαντής
(Μαχητής Τερψιθέας)
«Η επιστροφή στα γήπεδα είναι κάτι που επιθυμούμε διακαώς όλοι οι ερασιτέχνες αθλητές που δεν ανήκουμε ή έχουμε κάποιο μέλος της οικογένειάς μας στις ευπαθείς ομάδες. Όπως είναι λογικό κάνουμε υπομονή να τελειώσει αυτός ο «Γολγοθάς» που βιώνουμε σε πολύ έντονο βαθμό αυτήν τη φορά και προσπαθούμε να τηρούμε τα μέτρα στο έπακρο για να παραμείνουμε ασφαλείς.
Πάντως εγώ θα φορούσα τα ποδοσφαιρικά μου και θα πατούσα το γήπεδο για να ξαναπαίξω ακόμη και σήμερα, εάν γνώριζα ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος».

ΜΑΡΙΟΣ ΤΖΗΚΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass