Από το ΟΑΚΑ στη ...Ριζούπολη

*ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2020 21:11

Από το ΟΑΚΑ στη Ριζούπολη θα βρεθεί η ομάδα της ΑΕΛ για τον αγώνα με την ΑΕΚ μεθαύριο Κυριακή (15.00), καθώς η εταιρεία που έχει αναλάβει τις εργασίες στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ ζήτησε περισσότερο χρόνο για να δέσει καλύτερα το χορτάρι.
Στο συγκεκριμένο γήπεδο είχε αγωνιστεί η ΑΕΛ πριν λίγο χρονικό διάστημα αφού είχε αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 1-0.


Χθες ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου προπόνησε τους παίκτες στο Αλκαζάρ και εστίασε περισσότερο στην τακτική στην οποία φάνηκε ότι εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμού και την αποθεραπεία των παικτών που προσλήφθηκαν από τον κορονοϊό, θα υπάρχουν κάποιες αναγκαστικές αλλαγές .
Κανένας δεν θα πρέπει να κρίνει αβίαστα την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής στο παιχνίδι, αφού θα υπάρξουν αναγκαστικές αλλαγές σε ορισμένες θέσεις, ενώ ίσως τροποποιήσει και το 3-5-2 που εφάρμοσε η ομάδα με επιτυχία στα τελευταία παιχνίδια.
Στο μεταξύ, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε χθες ο Αλέξανδρος Νικολιάς λόγω τραυματισμού, ενώ ένας παίκτης ακόμα δεν έχεις επιστρέψει μετά το κρούσμα κορονοϊού που ταλαιπωρούσε την ομάδα.
Πολλά θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή προπόνηση που θα γίνει στον Τύρναβο και θα πάρει μέρος και ο Τιμ Σπαρβ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Φινλανδίας για το Nations League.
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ
Ο αγώνας Ο.Φ.Η. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, αλλάζει ώρα και θα διεξαχθεί την Κυριακή 29.11.2020 στις 17:00 (αντί για τις 17:15).

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass