Τέλος οι βραδινοί αγώνες

ΣΤΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ *ΜΙΧ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2020 21:20
Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μ. Αναστασίου, φροντίζει για ασφαλή άθληση και  ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Θ. Αδαμόπουλος, αποκομίζει οφέλη από το κλείσιμο των προβολέων τα οποία θα γυρίσουν πάλι στον αθλητισμό. Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μ. Αναστασίου, φροντίζει για ασφαλή άθληση και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Θ. Αδαμόπουλος, αποκομίζει οφέλη από το κλείσιμο των προβολέων τα οποία θα γυρίσουν πάλι στον αθλητισμό.

Ο κορονοϊός κάθε μέρα βάζει... γκολ (=κρούσματα) στη Λάρισα και κάθε κομμάτι του Δήμου Λαρισαίων προσπαθεί να δημιουργήσει αντιστάσεις στη διαρκώς αυξανόμενη εξάπλωση του ιού.
Με βάση τις οδηγίες του δημάρχου Λαρισαίων, Απόστολου Καλογιάννη, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Αναστασίου ανακοίνωσε την απόφαση να σταματήσει κάθε βραδινή δραστηριότητα στα πολυμορφικά γήπεδα που είναι στα πάρκα αλλά και κάθε νυχτερινή λειτουργία οποιασδήποτε δημοτικής αθλητικής εγκατάστασης.


Όπως μας λέει: «Γίναμε αποδέκτες πολλών καταγγελιών ότι κάθε βράδυ νεαροί, και μάλιστα αρκετοί με σκοπό την άθληση, εισέρχονταν στα πολυμορφικά γήπεδα του Δήμου Λαρισαίων.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, για την προστασία της υγείας των δημοτών, να πάρουμε την απόφαση να σταματήσει η βραδινή λειτουργία τους κλείνοντας τους προβολείς.
Η άσκηση του καθενός μπορεί να γίνει με περπάτημα ή τρέξιμο στα πάρκα η όπου αλλού βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων».
Με την ευκαιρία της συζήτησης με τον Μιχάλη Αναστασίου, τον ρωτήσαμε τι γίνεται στη μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση που έχει ο Δήμος Λάρισας, το κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας. Μας είπε: «Σύμφωνα με το τελευταίο ΦΕΚ 4899/6-11-2020 κλείσαμε το δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας για λόγους προστασίας από την πανδημία. Εκμεταλλευόμενοι αυτό το γεγονός, ξεκινήσαμε τις εργασίες συντήρησης και των δύο δεξαμενών για να είμαστε έτοιμοι την επόμενη μέρα. Αν και στην αρχή είχαμε επικριθεί για το κλείσιμο της συγκεκριμένης εγκατάστασης, τελικά δικαιωθήκαμε αφού σε διάστημα ελάχιστων ημερών έκλεισαν όλες».
Πάντως αυτήν τη στιγμή φαίνεται να λειτουργεί ουσιαστικά μόνο ο επαγγελματικός αθλητισμός γεγονός που δείχνει να μην υπάρχει αθλητικός σχεδιασμός από τον Δήμο Λαρισαίων.
Ο Μιχάλης Αναστασίου απάντησε σχετικά ότι ο Δήμος Λαρισαίων δεν μένει αδρανής στον τομέα Αθλητισμού παρά την πανδημία και λόγω του Covid υπάρχει σχεδιασμός να γίνει σε σχολικό προαύλιο χώρο ένα ανοιχτό γήπεδο χάντμπολ για ατομική άθληση (με τη συνεργασία του εκπροσώπου του Ελληνικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ στον ν. Λάρισας κ. Βασίλη Γκουράβα).
Επίσης, σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται το Ιππικό Κέντρο του Δήμου Λαρισαίων το οποίο θα παρουσιαστεί στο λαρισινό κοινό μόλις βελτιωθούν οι συνθήκες υγείας στη χώρα.
Τέλος, γίνεται προσπάθεια να διεξαχθεί και μία διαδικτυακή ημερίδα πάνω σε αθλητικά θέματα μαζικού αθλητισμού, ώστε μόλις τελειώσει η πανδημία να είναι όλοι έτοιμοι για να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass