Με το μυαλό στην ΑΕΚ οι παίκτες της ΑΕΛ

*ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ *Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΤΙΜ ΣΠΑΡΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2020 21:10

Ο νομός της Λάρισας αλλά και γενικά η Ελλάδα χτυπάει... κόκκινο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όμως όπως όλος ο κόσμος έτσι και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ είναι υποχρεωμένοι να δώσουν έναν σκληρό αγώνα, να παλέψουν εντός και εκτός

αγωνιστικών χώρων, ελπίζοντας πως ο εφιάλτης κάποια στιγμή θα πάψει να υφίσταται, τουλάχιστον στον βαθμό που δείχνει τη μεγάλη του δυναμική έως σήμερα.

Οι «βυσσινί» λοιπόν από σήμερα το μεσημέρι ξεκινάνε ουσιαστικά την προετοιμασία με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό γήπεδο του Τυρνάβου, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στην Αθήνα.
Παιχνίδι που γίνεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 και οι παίκτες της ΑΕΛ γνωρίζουν πολύ καλά, πως θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στη δυνατή φέτος «Ένωση».
Αυτό όμως που προβληματίζει περισσότερο δεν είναι το όνομα του αντιπάλου, αλλά το πώς θα παρουσιαστεί η λαρισινή ομάδα, μετά την απρόσμενη διακοπή λόγω Covid-19, στο ματς με τη Λαμία, που αναβλήθηκε, και ενώ η ομάδα είχε ανοδική πορεία μετά το σπουδαίο διπλό που πέτυχε στα Γιάννενα με αντίπαλο τον ΠΑΣ (1-2).
Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου με τους συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να ετοιμάσουν την ομάδα στον καλύτερο δυνατό βαθμό, με την ευχή βέβαια να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς και να βγούνε αρνητικά τα τεστ που θα γίνουν την Παρασκευή.
*Κατά τα άλλα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη του Τιμ Σπαρβ, ο οποίος θα αγωνιστεί αύριο το βράδυ στο Κάρντιφ κόντρα στην Ουαλία και εάν κερδίσει η Φινλανδία, τότε θα προκριθεί ως πρώτη του 4ου ομίλου της League B.
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ που έχει κερδίσει τους πάντες με την επαγγελματική συνέπεια που δείχνει αλλά και με τον άριστο χαρακτήρα του, ευχή όλων είναι να επιστρέψει την Πέμπτη στη θεσσαλική πρωτεύουσα με την πρόκριση, που ασφαλώς και θα του δώσει άλλη ψυχολογία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΑΕΚ
Φαίνεται πως η μπόρα στην ΑΕΚ πέρασε, όσον αφορά τον καταιγισμό θετικών κρουσμάτων κορονοϊού. Η χθεσινή μέρα ήταν... γεμάτη από αρνητικά τεστ στους ελέγχους που υποβλήθηκαν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Ανάμεσά τους και οι Σάκχοφ, Σβάρνας που είναι πλέον έτοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τους Μάνταλο, Μπακάκη, Χνιντ που είχαν προσβληθεί από τον ιό και χθες συμπλήρωσαν δύο αρνητικά τεστ. Έτσι, οι μόνοι που μένουν εκτός προπονήσεων λόγω Covid-19 είναι οι Σαμπανάτζοβιτς, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Ινσούα, ενώ απουσιάζουν και έξι διεθνείς, οι Ανσαριφάρντ, Νεντελτσεάρου, Μπότος, Μαχαίρας, Χριστόπουλος, Μιτάι.
Σε καραντίνα παραμένουν έξι μέλη του τεχνικού επιτελείου, καθώς χθες βρέθηκε «αρνητικός» ακόμα ένας από τους ασθενείς της προηγούμενης εβδομάδας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass