ΣΤΑ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ» Ο ΓΑΛΛΟΚΟΓΚΟΛΕΖΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΓΚΙ ΛΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μεταγραφικές βόμβες στην Αγιά

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2014 19:37 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:40

 

Ο σχεδιασμός της νέας περιόδου στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς από το ανανεωμένο διοικητικό σχήμα αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Κινούμενοι στον βασικό τους άξονα που υπαγορεύει τη δημιουργία ενός αγωνιστικού συνόλου ανώτερου του περσινού οι διοικούντες το σύλλογο έκαναν την αρχή και μάλιστα με ηχηρά ονόματα από το μεταγραφικό παζάρι. Ο λόγος για τον Γαλλοκογκολέζο επιθετικό που αγωνίζονταν στην Λαμία Γκι Λεμά και τον επιθετικό μέσο του Πανελευσινιακού Γιάννη Σωτηρόπουλο. Κι όλα αυτά σε συνάρτηση με την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου που θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για δεύτερη χρονιά.

Αναλυτικά:

Η αρχή έγινε κι αν κρίνουμε από τις πρώτες κινήσεις η συνέχεια στην ομάδα της Αγιάς αναμένεται εξίσου εντυπωσιακή. Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου μετά από μία επιτυχημένη θητεία στον πάγκο του Δωτιέα στο δύσκολο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα οδηγήσει εκ νέου την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Η νέα χρονιά θα είναι σαφώς πιο απαιτητική καθώς στόχος για τον Δωτιέα είναι να κάνει το βήμα παραπάνω με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Σωτήρης Αντωνίου ασχολείται τα τελευταία έξι χρόνια με την προπονητική και θεωρείται ένας από τους ικανότατους ανθρώπους στο χώρο αφού σ’ αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα μετρά τρεις ανόδους, δύο με την Καλλονή (από τη Δ’ Εθνική στη Γ’ και από την Γ’ στην Β’ Εθνική) και μία με τον Πανηλειακό (από την Γ’ στη Β’ Εθνική), ενώ παράλληλα έχει θητεύσει σε Κόρινθο, Παναχαϊκή και Εορδαϊκό. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Δωτιέα Αγιάς την περίοδο 1991-’93 και συνέχισε σε Απόλλωνα Λάρισας, Ξάνθη (5 χρόνια), Καλαμαριά, Εθνικό Αστέρα, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννενα, Δόξα Δράμας και Τρίκαλα.

Ο ΓΑΛΛΟΚΟΓΚΟΛΕΖΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Και το όνομα αυτού Γκι Λεμά. Ο λόγος για τον 24χρονο Γαλλοκογκολέζο επιθετικό που απέκτησε ο Δωτιέας Αγιάς και ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της φετινής περιόδου στην πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ομάδα της Λαμίας. Ο Γκι Λεμά είχε αποκτηθεί στην αρχή της φετινής περιόδου από την Καλλιθέα μαζί με τον συμπατριώτη του Ζοάν Σαμπάλ ωστόσο λόγω προβλήματος με το δελτίο του δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

Πριν έρθει στην Ελλάδα αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία του Βελγικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Βερβιέρ, στην οποία έμεινε για δύο σεζόν, συμμετέχοντας σε οκτώ παιχνίδια και σκοράροντας ένα γκολ. Προηγουμένως ο 24χρονος είχε κάνει ένα πέρασμα και από τη Σουηδία, στην οποία αγωνίστηκε για μία σεζόν με την Τορσλάντα και δύο με την Κλαμπ Σουεντουά. Αμφότερες, ομάδες δεύτερης κατηγορίας.

Το 2008 δοκίμασε την τύχη του στην Τουρκία, με την φανέλα της Καρτάλσπορ, ενώ το επαγγελματικό του ντεμπούτο το είχε κάνει στην γαλλική Πο, η οποία αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της χώρας. Με την Πο, ο Λεμά έπαιξε σε πέντε παιχνίδια και σκόραρε ένα γκολ.

Ο «ΤΖΟΛΕ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ»

Στην Ηλεία τον αποκαλούν «Τζόλε των φτωχών». Είναι ο Γιάννης Σωτηρόπουλος, ο 26χρονος επιθετικός μέσος του Πανελευσινιακού, η απόκτηση του οποίου υποδηλώνει τους πρωταγωνιστικούς στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θέτει η ομάδα της Αγιάς. Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος ξεκίνησε από την ομάδα του Μεσηνιακού στην οποία αγωνίστηκε δύο χρόνια και στη συνέχεια την περίοδο 2008-13 έπαιξε στον Πανηλειακό στον οποίο διετέλεσε τα τελευταία χρόνια αρχηγός.

Εν τω μεταξύ τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς θα φορέσει και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Γιώργος Τσατσαλίδης. Ο φυσικός αρχηγός της ομάδας και πρώτος σκόρερ του περσινού 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ομάδας με 15 γκολ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» σε αντίθεση με τον κεντρικό αμυντικό Αποστόλη Τσιανάκα ο οποίος αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Δωτιέα Αγιάς.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass