3 εκατομμύρια ευρώ η τιμή του Δ. Πινακά

*Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΣΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ *ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2020 21:29

Του Σωτ. Κέλλα
Ο Δημήτρης Πινακάς με το εντυπωσιακό ξεκίνημα στη φετινή Super League έγινε γρήγορα το «μήλο της έριδος» για ελληνικές και ξένες ομάδες. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, μάνατζερ εκπροσωπώντας ξένη ομάδα ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο Αλέξη

Κούγια τις απαιτήσεις του για τον παίκτη της ομάδας.
Ο κ. Κούγιας του είπε ότι δεν πωλείται ο συγκεκριμένος, αλλά αν ξεκινούσε διαπραγματεύσεις θα το έκανε από το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ.
Τόνισε μάλιστα ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2023 και ακόμα δεν έχει αναγνωρισιμότητα αντάξια του ταλέντου του. Εμείς θα προσθέσουμε ότι το γνωστό χρηματιστηριακό ποδοσφαιρικό σάιτ transfemarkt τον κοστολογεί μόλις 100.000 ευρώ.
Και όλα χωρίς να γνωρίζουμε αν και η εταιρεία που εκπροσωπεί τον παίκτη γίνει και αυτή κομιστής κάποιας άλλης πρότασης.
Το σίγουρο είναι ότι ο Πινακάς άρχισε να απασχολεί τη μεταγραφική αγορά.
ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΕΚ
Οι παίκτες της ΑΕΛ μετά την καραντίνα λόγω των πέντε κρουσμάτων κορονοϊού συνέχισαν τις προπονήσεις τους χθες στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, με τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου να μην έχει στη διάθεσή του τους παίκτες που είναι θετικοί (τρεις Ελληνες, ένας ξένος που είναι κατ’ οίκον καραντίνα) αλλά και τον Τιμ Σπάρβ που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Φινλανδίας.
Χθες μας έλεγε ότι οι προπονήσεις γίνονται με το βλέμμα στον αγώνα της 22ας Νοεμβρίου στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και πιστεύει ότι η ομάδα θα συνεχίσει την καλή αγωνιστική εικόνα που είχε σε Βόλο και Γιάννενα.
«Θα ζούμε με τον κορονοϊό» μας έλεγε ο Μιχάλης Γρηγορίου και το βάρος των προπονήσεων έχει πέσει σε σχηματισμούς και ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών. Πιστεύει ότι η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, ενώ θεωρεί ότι οι παίκτες κυρίως οι νέοι αρχίζουν και πιστεύουν στις δυνατότητές τους περισσότερο μετά τα πετυχημένα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα.
Πάντως η αποχώρηση του Σετσέροβιτς ανοίγει τον δρόμο και για έναν ακόμα ταλαντούχο παίκτη, τον Αλέξανδρο Χαλάτση, που ίσως είναι από αυτούς που θα ακολουθήσει τον δρόμο του Πινακά και του Ηλιάδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass