Η ΑΕΛ στη μάχη με τον κορονοϊό

ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2020 20:28

Η ΑΕΛ μπήκε στη μάχη του κορονοϊού που ήδη της επέφερε ένα πλήγμα (αναβολή του αγώνα με τη Λαμία λόγω πέντε κρουσμάτων, ενώ βρισκόταν σε αγωνιστική άνοδο) με στόχο να συμπαρασταθούν σε νοσούντες και μη, ενώ συνιστούν να ακούνε τις συμβουλές των

ειδικών.
Σταχυολογήσαμε από το βίντεο που κυκλοφόρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ για το νεοσύστατο AEL TV ορισμένες δηλώσεις ποδοσφαιριστών της.
ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ: «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχουμε υγεία και όσο το δυνατόν λιγότερα κρούσματα και να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες από τους ειδικούς.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΪΔΑΝΟΣ: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και να ξεπεράσουμε την πανδημία του κορονοϊού τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας».
ΑΛΙ ΓΚΑΖΑΛ: «Εύχομαι στους πάντες υγεία και όλοι μαζί θα είμαστε πιο δυνατοί αν ακολουθούμε τους υγειονομικούς κανόνες. Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε καθώς τηρούμε ρητά τα μέτρα ασφαλείας ώστε να μην υπάρχει θέμα».
ΧΑΡΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ: «Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, να ξεπεράσουμε γρήγορα την πανδημία του κορονοϊού και όσο πιο γρήγορα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».
ΧΑΜΑΖΑ ΓΙΟΥΝΕΣ: «Εύχομαι στους πάντες υγεία και θέλω όλοι να είναι ασφαλείς και να φροντίζουν τους εαυτούς τους. Είναι μία αρκετά σκληρή περίοδος αλλά πρέπει να είμαστε υπομονετικοί για να τελειώσει σύντομα. Περιμένουμε τους συμπαίκτες μας να επιστρέψουν δυνατότεροι όπως και τους φιλάθλους μας και ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια που φυσικά θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass