Βλέπει μπροστά η ΑΕΛ

*ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ *ΑΥΡΙΟ ΝΕΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Δημοσίευση: 12 Νοε 2020 21:05

Μετά το προχθεσινό ρεπό, οι παίκτες της ΑΕΛ επέστρεψαν χθες το πρωί κανονικά στις προπονήσεις στα Δένδρα και όλοι στην ομάδα περιμένουν αύριο να γίνουν τα προγραμματισμένα νέα τεστ για τον κορονοϊό. Η αναβολή του αγώνα της περασμένης Κυριακής

με τη Λαμία, λόγω επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων του Covid-19 σε τέσσερις ποδοσφαιριστές και του μασέρ της ομάδας, σταμάτησε την ανοδική πορεία των «βυσσινί», οι οποίοι προερχόταν από σπουδαίο διπλό στα Γιάννενα, με σκορ 2-1.

Όμως όλοι μας γνωρίζουμε πως το πολυτιμότερο αγαθό είναι η υγεία και γι' αυτό στην ΑΕΛ προσπαθούν να συνέλθουν από τα κρούσματα που εμφανίστηκαν, να επανέλθουν υγιείς οι παίκτες που τέθηκαν σε καραντίνα και η ομάδα είναι βέβαιο πως με το πολύ καλό κλίμα που έχει, θα βρεθεί πάλι σύντομα στον δρόμο των επιτυχιών.
Η διακοπή της Super League 1, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, θα δώσει τη δυνατότητα στον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του να διορθώσουν τις όποιες αδυναμίες εντόπισαν και η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ (15:00), σε αγώνα της 9ης ημέρας του πρωταθλήματος.
Χθες το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και εκτός των παικτών που είναι σε καραντίνα, απουσίαζε και ο Σπαρβ ο οποίος έχει κληθεί στην Εθνική Φινλανδίας. Ένα μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Αλί Γκαζάλ, ο οποίος ανεβάζει στροφές και τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως, να βρεθεί σε κανονικούς ρυθμούς.
Σήμερα θα γίνει πάλι πρωινή προπόνηση στα Δένδρα και θα τηρηθούν όλα τα αυστηρά μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, με την ελπίδα πως τα αυριανά τεστ θα είναι αρνητικά, για να ανέβει και η ψυχολογία σε όλους στη λαρισινή ομάδα.
ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ
Κατά τα άλλα, ο Δημήτρης Πινακάς της ΑΕΛ με τα δύο γκολ που πέτυχε στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, για το πρωτάθλημα της Super League 1, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα, σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα της συγκεκριμένης αγωνιστικής, η οποία ολοκληρώθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2020.
Ακόμη στην ενδεκάδα υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες και Μάνταλος, δύο του Άρη, οι Σάκιτς και Γκάμα, δύο του Ολυμπιακού, οι Ραφίνια και Μασούρας, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός) και Ρόμανιτς της Λαμίας.
*Εν τω μεταξύ, με χθεσινή του απόφαση το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΛ για πειθαρχική παράβαση που της αποδόθηκε.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass