ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ:

Οι ευθύνες βαραίνουν όλους...

*«Η SUPER LEAGUE 2 ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»

Δημοσίευση: 12 Νοε 2020 21:30

Μετά τον ΠΣΑΠ, αντιδράσεις υπήρξαν και από τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας. Μάλιστα, ο έμπειρος αρχηγός τους, Κώστας  Χατζής, στα social media επισήμανε  την «κραυγή» αγωνίας των συμπαικτών του και σχολίασε τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στη Super League 2, που από τη μία διαφαινόταν ελπίδες πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και από την άλλη, η προχθεσινή απόφαση κατέδειξε πως «είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια, καθώς ο Covid-19 θα τα κάνει συντρίμμια, κομμάτια…». Όπερ και εγένετο.


Σύμφωνα δε με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, το πρωτάθλημα ίσως ξεκινήσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, ενώ οι απαισιόδοξοι κάνουν λόγο πως μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και τον …Μάρτιο του 2021!
Ο έμπειρος αμυντικός χαφ «των κυανόλευκων»  τονίζει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του πως: «Οι ευθύνες βαραίνουν όλους… Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν μας αντιμετωπίζουν ίσους προς ίσους, δεν ενδιαφέρονται για το καλό του αθλήματος. Έχουμε εξελιχθεί στη χειρότερη κατηγορία της Ευρώπης».
Aναλυτικά η τοποθέτησή του: «Βλέποντας όλες τις δηλώσεις από όλους τους υπεύθυνους, εκπλήσσομαι γιατί είναι κάτι για το οποίο εγώ συγκεκριμένα και πολλά παιδιά έχουμε παίξει στην κατηγορία και το έχουμε ξανά συναντήσει τα τελευταία 10 χρόνια. Οπότε, δεν μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι απλά έφτασε στο χειρότερο του σημείο!
Οι ευθύνες τούς βαραίνουν όλους, ίσως και εμάς έως ένα σημείο για κάποιες από τις αντιδράσεις μας, αλλά από εκεί και πέρα οι επιλογές που έχουν γίνει και οι αποφάσεις που πάρθηκαν τα τελευταία 10 χρόνια, είναι οι χειρότερες γι’ αυτήν την κατηγορία και γι’ αυτό έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο!
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν μας αντιμετωπίζουν ίσους προς ίσους, δεν ενδιαφέρονται για το καλό του αθλήματος, πρωτίστως αλλά πόσο μάλλον για τις οικογένειες και τον αγώνα που δίνουμε.  Έχουμε εξελιχθεί στη χειρότερη κατηγορία της Ευρώπης και αυτό είναι το μοναδικό παράσημο».
*Ο Κώστας Χατζής στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στη Β’ Εθνική, έχοντας καταγράψει 349 συμμετοχές και 23 γκολ με Νίκη Βόλου, Αιγινιακό, Αγροτικό Αστέρα, Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνη, Λάρισα, Διαγόρα Ρόδου, Ιωνικό, Καλαμάτα και Καστοριά. Συνολικά με τα παιχνίδια Κυπέλλου είναι 385 οι συμμετοχές του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή.

ΣΗΜΕΡΑ  ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ   
Όπως ενημέρωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Super League 2 – Football League σήμερα και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης:
1) Ενημέρωση σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.
2) Παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων των πρωταθλημάτων Super League 2 – Football League στην ΕΡΤ Α.Ε.
3) Διάφορα θέματα.
«ΟΧΙ» ΤΗΣ Ε.Ε.Α. ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Σε έξι ομάδες της Super League 2, χορηγήθηκε χθες πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή  Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά για δεύτερη φορά απορρίφθηκε η αίτηση της Δόξας Δράμας, ενώ στην αναμονή της απόφασης βρίσκεται η Παναχαϊκή.
Πιστοποιητικό συμμετοχής λοιπόν χορηγήθηκε στους Διαγόρα  Ρόδου, Εργοτέλη, Ξάνθη, Καραϊσκάκη, ΟΦ Ιεράπετρας και Τρίκαλα.  
Έτσι, συνολικά δέκα ΠΑΕ της Super League 2, έχουν λάβει το πιστοποιητικό της ΕΕΑ και είναι οι Απόλλων Λάρισας, Διαγόρας, Εργοτέλης, Ξάνθη, Καραϊσκάκης, ΟΦ Ιεράπετρας, Τρίκαλα, Λεβαδειακός, Ιωνικός και Χανιά.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass