Ελπίζουν για έναρξη της Super League 2

*Σήμερα θα γνωρίζουν στον Απόλλωνα Λάρ. για την τύχη του πρωταθλήματος

Δημοσίευση: 09 Νοε 2020 20:27

Του Χρήστου ΑρχοντούληΜπορεί χθες το απόγευμα να είχαμε την αναβολή του αγώνα ΑΕΛ-Λαμίας λόγω κρουσμάτων του κορονοϊού στην ομάδα της Λάρισας, όμως ελπίδες για να ξεκινήσουν άμεσα και άλλα εγχώρια πρωταθλήματα εκτός της Super League 1 και της Basket League, «γεννά» η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει… «πρόκειται άμεσα να εξεταστεί η δυνατότητα εξαίρεσης λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες, χωρίς την παρουσία θεατών και για άλλα εγχώρια πρωταθλήματα ή/και διεθνείς διοργανώσεις».
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ομάδες της Super League 2 να καταθέσουν υγειονομικό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια, κάτι που είχε αναφέρει την προηγούμενη εβδομάδα και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς.
Με βάση τα παραπάνω, ελπίζει σε έναρξη και η Super League 2, η οποία έχει ήδη καταθέσει στο Υπουργείο σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο και σήμερα αναμένεται στον Απόλλωνα Λάρισας να γνωρίζουν για την τύχη του πρωταθλήματος, εφόσον αυτό εγκριθεί. Στον Απόλλωνα υπάρχει αισιοδοξία πως το πρωτάθλημα μπορεί να ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου, κάτι που φαινομενικά δείχνει δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, στην Ελλάδα που ζούμε.
* Σημειώνεται επίσης, πώς αύριο Τρίτη 10 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί νέα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Super League 2- Football League, όπου θα συζητηθεί το θέμα της οικονομικής βοήθειας των σωματείων και ίσως ένα προμήνυμα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
* Στον Απόλλωνα περιμένουν σήμερα λοιπόν να μάθουν πότε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και την ημερομηνία που θα αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, ώστε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός Γιάννης Μάγγος και οι συνεργάτες του να προετοιμάσουν κατάλληλα την ομάδα, για τις επίσημες υποχρεώσεις της.
* Στην πρεμιέρα ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί στη Λάρισα την Ξάνθη, που πέρυσι αγωνιζόταν στη Super League 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass