Eτοιμη για νέα νίκη η ΑΕΛ

*ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΗ ΛΑΜΙΑ (17:15) *ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2020 21:00

 Μετά το σπουδαίο διπλό στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ, η ΑΕΛ θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, σήμερα στο στάδιο Αλκαζάρ, όπου θα αντιμετωπίσει στις 17:15, την ουραγό ομάδα της Λαμίας. Παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και οι «βυσσινί» φέρονται αποφασισμένοι να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, βελτιώνοντας αισθητά τη βαθμολογική τους θέση.


Οι παίκτες χρειάζεται να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα, έτσι ώστε να έχει και αξία η νίκη που πέτυχαν στα Γιάννενα. Το ευχάριστο για τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου είναι πως έχει πολλές λύσεις και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, ίσως δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κάποιον από τους μικρούς.
Όσον αφορά στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τον αγώνα στα Γιάννενα, ενδεχομένως να γίνει μία αλλαγή έκπληξη της τελευταίας στιγμής.
Μετά τη χθεσινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν στην αποστολή οι παρακάτω 22 ποδοσφαιριστές: Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Μιχαήλ, Στελιάνο, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή,  Νικολιάς, Πινακάς, Τρούγιτς, Πλατέλλας, Γλυνός, Γιουνές, Ζίζιτς, Ντουρμισάι, Δάκτυλας και Κοτσιανούλης. Η ομάδα μετά την προπόνηση, μετέβη σε ξενοδοχείο της Λάρισας.
Ο κ. Γρηγορίου δε θα έχει στη διάθεσή του τους: Νούνιτς, Σετσέροβιτς, Γκοτζαμανίδη, Χαλάτση, Ζαχαράκη, Σουλούκο, Φουρκιώτη, Λουφάκη, Στοΐνοβιτς, Αλί Γκαζάλ και Τόρζε.
Η ΛΑΜΙΑ
Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα η προετοιμασία της Λαμίας, για τον σημερινό αγώνα στο γήπεδο Αλκαζάρ με αντίπαλο την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.
Εκτός αποστολής έμειναν για διάφορους λόγους οι: Βύντρα (τραυματίας), Προβυδάκης, Bασιλακάκης. Νιάσσε, Μπλάνκο, Κατσίκας, Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα, Σταμούλης, Γκούγκα, Βλαχομήτρος, Νικολόπουλος.
Από την άλλη, για πρώτη φορά στην αποστολή θα συμμετέχει ο νεαρός Θανάσης Μαργαρίτης, ενώ επιστρέφει ο Βασίλης Κωστίκας ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Ο τεχνικός Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή, τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Epassy, Θεοδωρόπουλο, Adejo, Τζανετόπουλο, Ζιούλη, Σκόνδρα, Bahanack, Asigba, Σαραμαντά, Βασιλόγιαννη, Μαργαρίτη, Bejarano, Χατζηστραβό, Τσούκαλο, Μπουλούλη, Καραμάνο, Romanic, Arabuli, Deletic και Κωστίκα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΦΩΤΙΑΣ
Ο 31χρονος ρέφερι, Βασίλης Φωτιάς, από την Ένωση Πέλλας, θα σφυρίξει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία. Συνεργάτες του θα είναι οι Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ από την Ανατολική Αττική και Χρήστος Μπαλτάς από την Αχαΐα, 4ος ο Αλέξανδρος Τσαγκαράκης από τη Χαλκιδική, στο VAR θα βρεθεί ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία και ο Πέτρος Πάτρας από τη Μακεδονία, ενώ τέλος παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Τάπραντζης από την Αιτωλοακαρνανία.Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΕΛ-ΛΑΜΙΑ
Συνολικά 14 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν στη Θεσσαλική πρωτεύουσα, ΑΕΛ και Λαμία. Την ομάδα της Λάρισας ευνοεί η προϊστορία στα παιχνίδια με τη Λαμία, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» έχουν επικρατήσει σε οκτώ αναμετρήσεις, έχουν χάσει τρεις φορές, ενώ τρία παιχνίδια έχουν έρθει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της ΑΕΛ με 24-11.
Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων της ΑΕΛ με τη Λαμία:
08/11/1964    ΑΕΛ-Λαμία    1-0    Β’ Εθνική
15/05/1966    ΑΕΛ-Λαμία    2-0    Β’ Εθνική
12/01/1967    ΑΕΛ-Λαμία    1-1    Κύπελλο Ελλάδος
22/04/1968    ΑΕΛ-Λαμία    5-3    Β’ Εθνική
09/03/1969    ΑΕΛ-Λαμία    0-1    Β’ Εθνική
24/01/1971    ΑΕΛ-Λαμία    1-0    Β’ Εθνική
06/06/1976    ΑΕΛ-Λαμία    3-0    Β’ Εθνική
03/04/1977    ΑΕΛ-Λαμία    3-0    Β’ Εθνική
01/06/1978    ΑΕΛ-Λαμία    3-0    Β’ Εθνική (Ελασσόνα)
08/02/2015    ΑΕΛ-Λαμία    0-0    Β’ Εθνική
26/09/2015    ΑΕΛ-Λαμία    3-0    Β’ Εθνική
05/05/2018    ΑΕΛ-Λαμία    1-1    A’ Εθνική
20/10/2018    ΑΕΛ-Λαμία    1-2    A’ Εθνική
11/11/2019    ΑΕΛ-Λαμία    0-3    A’ Εθνική

miltiadisss.jpg

Υπέγραψαν στην ΠΑΕ ΑΕΛ  Αγγελούλης και Μιλτιάδης

Εν τω μεταξύ υπέγραψαν χθες επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών στην ΠΑΕ ΑΕΛ, οι δύο ποδοσφαιριστές της Κ-19, ο Λάμπρος Αγγελούλης και ο Δημήτρης Μιλτιάδης, επιβραβεύοντας έτσι ο τεχνικός των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου τις προσπάθειές τους.

ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Θετικός στον κορονοϊό ποδοσφαιριστής μας»

*ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΔΕΝΔΡΑ, ΑΛΚΑΖΑΡ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Θετικός στον έλεγχο για κορονοϊό βρέθηκε ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ (σ.σ.είναι ξένος), στον προγραμματισμένο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε και ο παίκτης δεν υπολογίζεται για τη σημερινή αναμέτρηση.
Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι στον τακτικό προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο για τον Covid-19 του αγωνιστικού τμήματος και των υπολοίπων εμπλεκομένων στη διαδικασία του αγώνα με τη Λαμία σήμερα 8/11/2020, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ΓΓΑ, ΕΟΔΥ και Super League, που διεξήχθη σε ιδιωτικό εργαστήριο στη Λάρισα χθες 6/11/2020, ένας ποδοσφαιριστής μας βρέθηκε θετικός, ενώ τα υπόλοιπα 51 δείγματα είναι αρνητικά. Ο ποδοσφαιριστής είχε συμπτώματα από το βράδυ της Πέμπτης 5/11/2020 και δε συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση, έπειτα από εφαρμογή του πρωτοκόλλου και τη σύσταση του ιατρικού μας επιτελείου και η δειγματοληψία έγινε στην οικία του. Η ΠΑΕ ΑΕΛ σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα της ΓΓΑ, του ΕΟΔΥ και της Super League, προέβη στην άμεση ενημέρωση των φορέων, ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα και η κλινική του κατάσταση είναι βελτιωμένη. Χθες πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο Προπονητικό Κέντρο των Δένδρων, στο Στάδιο Αλκαζάρ και στο λεωφορείο της πρώτης ομάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι το αγωνιστικό μας τμήμα και οι εμπλεκόμενοι σε αυτό έχουν εξεταστεί το τελευταίο δεκαήμερο άλλες 2 φορές, στις 29/10/2020 πριν τον αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ και στις 2/11/2020 πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Super League, όπως αυτά έχουν τροποποιηθεί και επικαιροποιηθεί, με όλα τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass