Υποψήφιος ο Δ. Μπουχλαριώτης για τακτικό μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2020 20:05

Υποψήφιος για τακτικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης.

Συγκεκριμένα το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει για την προεδρία της ΕΠΟ τον κ. Σταύρο Ψαρόπουλο (πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου) και παράλληλα για τακτικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ τον κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη.  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εάν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτης εκλεγεί, θα είναι ο πρώτος Λαρισαίος διοικητικός παράγοντας που μετέχει στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Σε ό,τι αφορά στη διεξαγωγή των εκλογών της ΕΠΟ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας έχουν οριστεί για τις 23 Νοεμβρίου, ωστόσο μετά την ανακοίνωση του γενικού lockdown σε όλη τη χώρα κάτι τέτοιο φαίνεται πλέον αδύνατον, καθώς σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν απαγορεύεται, μεταξύ άλλων, και η διεξαγωγή συνεδρίων. Επομένως αναμένεται να ανακοινωθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass