«Σφυρίζουν» στη Ρουμανία οι διεθνείς Λαρισαίες

* ΣΕ ΑΓΩΝΑ C.L. ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΣΙΟΦΛΙΚΗ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2020 20:40

Την ευκαιρία να διευθύνει για πρώτη φορά αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης ως διεθνής διαιτήτρια θα έχει σήμερα το απόγευμα η Λαρισαία Αλεξάνδρα Δεληγιάννη, η οποία θα «σφυρίξει» στην πόλη Cluj Napoca της Ρουμανίας τη νοκ άουτ (χωρίς ρεβάνς)

αναμέτρηση Champion's League γυναικών μεταξύ της τοπικής Olimpia Cluj και της μάλλον υποδεέστερης μαλτέζικης Birkirkara. Συνεργάτιδές της (βοηθοί) θα είναι η Βουλγάρα Yordanka Korcheva και η Καλαματιανή Σοφία Αθανασοπούλου, ενώ καθήκοντα τέταρτης θα ασκήσει η σαφώς πιο έμπειρη Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, ούσα διεθνής από το 2016.
Αξιοσημείωτο είναι ότι αρχικά ως πρώτη βοηθός είχε ορισθεί η Αθηναία Μαρία Δέτση, η οποία όμως αντικαταστάθηκε, καθώς σε γενόμενο (υποχρεωτικό) έλεγχο βρέθηκε θετική στον Covid-19, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Ρουμανία ούτε η ορισθείσα ως παρατηρήτρια διαιτησίας.
Για τη Δεληγιάννη αξίζει να προστεθεί ότι τον περασμένο Μάρτιο έχασε το «βάπτισμα του πυρός», καθώς τότε - λόγω του πρώτου κρούσματος της πανδημίας - είχε ματαιωθεί η διεξαγωγή προκριματικού τουρνουά Εθνικών ομάδων νεανίδων, στη Νορβηγία, όπου επρόκειτο να βρεθεί μαζί με τη Φαρσαλινή (και εκπρόσωπο της ΕΠΣ Χανίων) Γεωργία Κομισοπούλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass