Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2020 15:00

Ακυρο το γκολ που δέχθηκε στη Φήκη ο Οικονόμος
* ΣΑΦΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Πέρα από τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Οικονόμου Τσαριτσάνης για τη διαιτησία του αγώνα στη Φήκη, οι οποίες εστιάζονται στη μη αποβολή του Ιωάννου στο 67' για τη βιαιοπραγία κατά του 17χρονου αμυντικού Βασίλη Γκατζιούρα, αλλά και στον καταλογισμό του πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος παίκτης σε μονομαχία του με τον Παναγιώτη Νούσια στο 89' της αναμέτρησης, στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει συντελεστεί ξεκάθαρη παράβαση κανονισμών όσον αφορά τον τρόπο που εκτελέστηκε η «εσχάτη των ποινών» και απέφερε το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων.


Συγκεκριμένα, ο εκτελεστής της παράβασης Πέτρος Διβανές, ενώ πήρε κανονικά φόρα, φθάνοντας στην άσπρη «βούλα» των 11 μέτρων «φρέναρε» στιγμιαία και ακολούθως σούταρε εύστοχα προς την τσαριτσανιώτικη εστία. Σύμφωνα με το άρθρο 14 των κανόνων του παιχνιδιού - όπως ισχύουν φέτος - ο διαιτητής έπρεπε να καταλογίσει έμμεσο εις βάρος των γηπεδούχων και να παρατηρήσει με κίτρινη κάρτα τον εκτελεστή, κάτι που - δυστυχώς - δεν συνέβη ποτέ, όπως αναφέρει η ομάδα της Τσαριτσάνης.
«Ήταν άγνοια του κανονισμού από τον Καρδιτσιώτη διαιτητή Στέργιο Γκουντέλα και τον βοηθό του Απόστολο Καλογριανίτη ή έλλειψη της δέουσας προσοχής; Οι ίδιοι γνωρίζουν την απάντηση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το αποτέλεσμα του αγώνα αλλοιώθηκε χωρίς την παραμικρή αμφιβολία», τονίζουν οι υπεύθυνοι του σωματείου της Τσαριτσάνης.

 

Προκρίθηκε η Θύελλα Βασιλί
*ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ 3-1

Σε αγώνα για την 1η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, η Θύελλα Βασιλί κέρδισε στο γήπεδο των Χαλκιάδων τον Α.Ο. Αμπελοκήπων με σκορ 3-1.
Οι νικητές στη 2η φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αναβολή πέντε αγώνων
*ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Πέντε αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αναβάλλονται και ένας ματαιώνεται, κατόπιν σχετικής απόφασης της αρμόδιας επιτροπής της διοργάνωσης. Ο αγώνας Πανθηραϊκός-ΠΑΟ Κοκκίνου δεν θα διεξαχθεί, ενώ και ο Φαλανιακός δεν παίζει στην Καλλιθέα της Καστοριάς, λόγω των μέτρων στον ακριτικό νομό, για τον περιορισμό της πανδημίας του Covid-19.

Συγκεκριμένα, σε νέα ημερομηνία από την αρχικά ορισθείσα (28/10) θα πραγματοποιηθούν τα εξής παιχνίδια:
* Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης – Εορδαϊκός
* Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας-Φαλανιακός
* Πανβουπρασιακός-ΑΟ Διαβολιτσίου
* Διδυμότειχο-Νέστος Χρυσούπολης
* Ορφέας Ξάνθης-Αμπελόκηποι

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια της α’ φάσης (σ.σ. όλα τα ματς αρχίζουν στις 14:45):
* Πανθρακικός-Ανατολή Σερρών
* ΑΕ Καρίτσας-Εθνικός Γιαννιτσών: (δημ.Λιτοχώρου, διαιτ. Ματθαίος Βουρνέλης-Μακεδονίας, παρ.Γιώργος Λιόλιος-Λάρισας)
* Αναγέννηση Άρτας-ΑΟ Ποταμιάς.
* Μεγ. Καλύβια Τρικάλων-Ατρόμητος Παλαμά:(διαιτ.Χρήστος Νίτσας, Δημήτρης Μίχος, Μιλτιάδης Μπουρονίκος-Λάρισας, παρ. Γεώργιος Παγωνόπουλος Θεσσαλίας)
* ΑΟ Παξοί-Αχέρων Καναλακίου (13.45)
* ΑΕ Μεσολογγίου-Ατρόμητος Πατρών
* ΑΕ Αγίου Λέοντα/Κοιλιωμένου-Παλληξουριακός (14.00)
* ΠΑΟ Βάρδας-ΑΟ Διαβολιτσίου
* Ηρακλής Ξυλοκάστρου-Κορωνίδα Κοιλάρας
* Ελλήσποντος Ν. Λαμψάκου-Ήφαιστος Βρονταμά
* ΑΟ Αγίου Νικολάου-Μινώταυρος Μουρνιών
* Κερατσίνι-Άρης Αρχαγγέλου
* ΑΟ Μεσοτόπου-Αγ. Ιερόθεος (14.00)
* Τάλως Μελιδονίου-Κυανούς Αστέρας Βάρης.

 

Μέχρι τις 10/11 η υποψηφιότητα νέου προέδρου
της ΕΠΟΜε επιστολή της η ΕΠΟ ενημέρωσε τις ΕΠΣ πως η 10η Νοεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υπόδειξη προσώπων που θα διεκδικήσουν τη θέση του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στις προγραμματισμένες για τις 23 Νοεμβρίου αρχαιρεσίες, καθώς και των υποψηφίων για μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Δικαίωμα υπόδειξης προσώπων έχουν μόνο τα μέλη της Γ.Σ. της ΕΠΟ. Η ΕΠΟ θα γνωστοποιήσει τις υποψηφιότητες, αφού πρώτα ελεγχθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

 

Ανακοίνωσε Παπαδόπουλο η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Η Κροατία θα αποτελέσει τη νέα επαγγελματική «στέγη» του Κυριάκου Παπαδόπουλου, με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ να ανακοινώνει τον Έλληνα αμυντικό.
Ο 28χρονος, ο οποίος μετά τον Ολυμπιακό θήτευσε στη Γερμανία από το 2000 μέχρι το 2018 σε Σάλκε, Λεβερκούζεν, Λειψία και Αμβούργο, θα φοράει τη φανέλα με το Νο14 στη νέα του ομάδα. Ο Παπαδόπουλος μετράει 140 συμμετοχές σε Bundesliga, 20 σε Champions League και 17 σε Europa League.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass