Eλειπε μόνο το ...γκολ στη Φιλιππούπολη

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ 0-0 - ΑΥΡΙΟ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ (15:00)

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2020 21:14

Σε ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες στη Φιλιππούπολη, Απόλλων Λάρισας και Πανσερραϊκός, έμειναν στο 0-0.


Σε έναν αγώνα με πολλές δυνατές μονομαχίες, που θύμιζε περισσότερο επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολύ καλή παρουσία και να δείχνουν ότι στο φετινό πρωτάθλημα της Football league, θα είναι από τα φαβορί της κατηγορίας.
Από την πλευρά του ο Απόλλων Λάρισας αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή έως τώρα στα φιλικά και άσκησε πίεση μετά το 61’, όταν ο Μάγγος έκανε οκτώ αλλαγές και οι «κυανόλευκοι» είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν.
Όμως για μία ακόμα φορά φάνηκε πως επιθετικά ο Απόλλωνας έχει πρόβλημα και ελπίζουμε ο ερχομός του Στέφανου Κλάους Αθανασιάδη, να δώσει λύσεις...
Με σύστημα 4-2-3-1, παρέταξε τον Απόλλωνα ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του, Γιάννης Μάγγος.
Κάτω από τα δοκάρια ο Αστράς, στην άμυνα δεξιά ο Καλούσης, αριστερά ο Καμπέρης, σέντερ μπακ ο Καρρίκι με τον Μπούση, αμυντικά χαφ ο Λουκάς με τον Μπάμπη, δεκάρι ο Νύκταρης, αριστερά ο Νούσιος, δεξιά ο Μπαλογιάννης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράιαν.
Από την πλευρά του ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πέτρος Στοΐλας, ξεκίνησε με τον Γουναρίδη στην εστία, τον Ζέρη ως δεξί μπακ, τον Γερόλυμο ως αριστερό μπακ, στον κέντρο της άμυνας τον πολύπειρο Συρίλ Καλί και τον 15χρονο Ισίδωρο Κουτσίδη, ως αμυντικά χαφ τους Νίκο Κρητικό και Στέργιο Τσιμίκα, δεξί χαφ τον Λυμπέρη Στεργίδη, αριστερό χαφ τον Γιώργο Γεωργιάδη, επιτελικό μέσο τον Μάικλ Ολαϊτάν και στην κορυφή της επίθεσης τον Δημήτρη Γκούρτσα.
Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε από τον Πανσερραϊκό με τον Μάικλ Ολαϊτάν στο 32’, όταν σε σουτ του Νιγηριανού επιθετικού από τα αριστερά απέκρουσε την μπάλα ο Αστράς. Οι του Απόλλωνα απάντησαν με σουτ του Νούσιου στο 35’ να στέλνει την μπάλα άουτ και στο 44’ όταν ο Γουναρίδης απέκρουσε το σουτ του Νύχταρη, που δέχτηκε την μπάλα από τον Μπάμπη. Ο Ολαϊτάν έχασε νέα ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο όταν στο 56’ έκανε το σουτ, αλλά ο Πρίφτης μπλόκαρε την μπάλα. Από κει και πέρα ο Απόλλωνας ανέβασε την απόδοσή του και στο 64’ο Μπαστιάνος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 80’ σε σουτ του Λίταινα, ο Καβουσάκης απέκρουσε την μπάλα. Ο ίδιος παίκτης έστειλε στο 88’ την μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Γκουντρουμπή, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και ορθώς ακυρώθηκε το γκολ, ενώ στο 89’ο Λίταινας τροφοδότησε τον Τασιούλη, που σούταρε άουτ και έτσι το ματς τελείωσε ισόπαλο 0-0.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κοσμάνου και σωστές υποδείξεις είχαν οι συνεργάτες του κ.κ. Σκάρπας, Τσένος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Αστράς (46’ Πρίφτης), Καρρίκη (46’ Οκάν), Καλούσης, Μπούσης (61’ Τζοβάρας), Καμπέρης (46’ Γεωργακόπουλος-61’Σκούπρας), Νύκταρης (61’Λίταινας), Λουκάς (61’Μπάλας), Μπάμπης (61’ Τασιούλης), Νούσιος (61’Μπαστιάνος), Μπαλογιάννης (61’Χατζής), Μπράιαν (61’Γκουντρουμπής).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Γουναρίδης (46’ Καβουσάκης), Ζέρης, Γερόλυμος (57’ Πίντο), Κουτσίδης(74’ Όμο), Καλί (64’Γιανναράκης), Κρητικός (74’ Γράβας), Τσιμίκας, Γεωργιάδης (64’ Μέσσι), Στεργίδης (57’ Κόντσι), Ολαϊτάν (67’ Μασκανάκης), Γκούρτσας (46’ Πράντο).

 

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
*Από την κερκίδα παρακολούθησαν το παιχνίδι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσος Καζίας, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς, ο τεχνικός διευθυντής των «λιονταριών» Απόστολος Λιβανός, οι τέσσερις έμπειροι παίκτες του Απόλλωνα, Βαγγέλης Μόρας, Νίκος Γκόλιας, Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης και Παναγιώτης Γλύκος, όπως και ο πρώην αμυντικός της Α.Ε.Λ. Νίκος Καρανίκας.
*Σε γνώριμα μέρη επέστρεψαν ο Γιάννης Γκιόκας (πρώην βοηθός προπονητή στην Α.Ε.Λ.), ο Απόστολος Λιβανός (πρώην τεχνικός διευθυντής Α.Ε.Λ. και διοικητικός υπεύθυνος στις ομάδες Κ20, Κ17 και στις ακαδημίες της ΠΑΕ Α.Ε.Λ.), Δημήτρης Γκούρτσας και ο Συρίλ Καλί (πρώην παίκτες ΑΕΛ), όπως και ο Όμο, πρώην παίκτης του Τυρνάβου 2005 και είχαν την ευκαιρία να δουν πολλούς φίλους και γνωστούς.
*Μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας Γιάννη Διαμαντίδη και τον άμεσο συνεργάτη του πρώτου, Κώστα Κουρδή.
*Ο Στέργιος Τσιμίκας του Πανσερραϊκού, είναι ο αδελφός του Κώστα Τσιμίκα, που από τον Ολυμπιακό μεταγράφηκε στη Λίβερπουλ.
*Άριστη η φιλοξενία του Απόλλωνα Λάρισας, τόσο πριν τον αγώνα, όσο και μετά το φιλικό.
*Για πρώτη φορά έπειτα από επτά διαδοχικά φιλικά με γκολ, ο Απόλλων Λάρισας έμεινε στο 0-0.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass