Αρνητικά τα τεστ στον Σμόλικα Φαλάνης

ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2020 20:05

Ευχάριστη εξέλιξη όσον αφορά στο θέμα της πανδημίας του Covid-19 είχαμε χθες στον Σμόλικα Φαλάνης, καθώς όλα τα τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν ποδοσφαιριστές, αλλά και διοικούντες της ομάδας, βγήκαν αρνητικά.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση των «Πρασίνων», αναφέρονται τα εξής: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας «Σμόλικας» της Φαλάνης ανακοινώνει με μεγάλη ανακούφιση και ικανοποίηση ότι τα τεστ Covid-19, στα οποία υποβλήθηκαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες, είναι όλα ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Ποδοσφαιριστές και παράγοντες προχώρησαν στη συγκεκριμένη εξέταση μετά από την εκδήλωση κρούσματος, το οποίο τελικά αποδείχθηκε μεμονωμένη περίπτωση. Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος ευχαριστούν τους ποδοσφαιριστές, αλλά και όλο το φίλαθλο κοινό για την ψυχραιμία που επέδειξαν και την εμπιστοσύνη με την οποία τους περιέβαλαν. Εύχονται ολόψυχα «περαστικά» στον ποδοσφαιριστή που προσβλήθηκε και «καλή και υγιή συνέχεια» εντός και εκτός γηπέδων».
* Σημειώνεται πως με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, έχει αναβληθεί ο αυριανός αγώνας της 5ης ημέρας ανάμεσα στη Δόξα Αργυροπουλίου και στον Σμόλικα Φαλάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass