Ισόπαλη η λαρισαϊκή μονομαχία στην Τσαριτσάνη

*ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ «X» ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (1-1) *ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ ΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2020 21:10

Χωρίς νικητή έληξε το λαρισαϊκό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Οικονόμο και τον Ηρακλή Λάρισας, ύστερα από ένα ενενηντάλεπτο γεμάτο αγωνιστική ένταση στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" της Τσαριτσάνης.


Μόλις στο 7' οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, με τον αρχηγό τους Σπύρο Ζαφειρίου να σημαδεύει σωστά με διαγώνιο σουτ και να νικά τον Νούσια, αλλά η "απάντηση" του Οικονόμου ήταν άμεση και στο 19' καταλογίστηκε υπέρ τους πέναλτι σε ανατροπή του Μουλτσιά. Από τα 11 μέτρα με υποδειγματική εκτέλεση, ο Δημήτρης Κοντοθανάσης έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Μουλτσιά έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι των Νεαπολιτών.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν σταδιακά να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να καταφέρουν να φθάσουν σε ένα δεύτερο γκολ. Το παιχνίδι "πήρε φωτιά" στα τελευταία λεπτά, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κλασικές ευκαιρίες, αρχικά ο Οικονόμος στο 84' με τον Μουλτσιά (σουτ στην κλειστή γωνία του Παπαγιάννη που εξουδετέρωσε) και στο 86' με τον Χατζή (κεφαλιά μετά από φάουλ του Ντούφα, που έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία) και στο φινάλε (90'+1') ο Ηρακλής με τον Φώτο αμαρκάριστο να υποχρεώνει με το σουτ εντός περιοχής τον Νούσια στην απόκρουση του αγώνα σε κόρνερ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Λαρισαίος Θωμάς Μπουρουζίκας με βοηθούς τους Δημήτρη Κοτούμπα - Δημήτρη Μίχο, οι οποίοι προσπάθησαν να αποδώσουν αγωνιστική δικαιοσύνη. Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Πάτσης (14'), Ντούφας (31'), Δ. Ζαφειρίου (53'), Δραχαλίβας (70'), Ντάλλας (85'), Νούσιας (90'+2') των γηπεδούχων και οι Ναρίνογλου (28'), Παπαγιάννης (31'), Λ. Στοΐνοβιτς (36') των φιλοξενουμένων, ενώ με την ίδια ποινή τιμωρήθηκαν στο 36' ο γενικός αρχηγός του Οικονόμου Θανάσης Τζιούργκανος και ο βοηθός προπονητής του Ηρακλή Θάνος Τριανταφυλλόπουλος. Στο 70' ο Θ. Τζιούργκανος "κιτρινίστηκε" για δεύτερη φορά, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει αναγκαστικά από τον πάγκο της ομάδας.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Ν. Φώλλας): Νούσιας, Ντούφας (90' Ποτός), Στ. Δραχαλίβας, Δ. Ζαφειρίου, Γκατζιούρας, Πάτσης, Ντάλλας, Μιφτάρι, Λαβαντσιώτης (90'+4' Κωνσταντινίδης), Κοντοθανάσης (72' Χατζής), Χ.Γ. Μουλτσιάς.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου, Χ. Στοΐνοβιτς, Τάρτας, Γαλάνης, Μπάμης, Γκιουρσάνης, Καμπέρης (60' Φώτος), Λ. Στοΐνοβιτς (77' Χριστίδης), Σ. Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass