Ικανοποιητική εμφάνιση και νίκη για τον Απόλλωνα Λ.

ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (2-0)

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2020 21:34

Ικανοποιητική εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε με νίκη με σκορ 2-0, πραγματοποίησε χθες ο Απόλλωνας Λάρισας, σε έναν ακόμα φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αυτήν τη φορά επί της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ο αγώνας διεξήχθη στο AEL FC Arena με τον Γιώργο Τζοβάρα να αναδεικνύεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή για τους «κυανόλευκους» πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα.
Επί της ουσίας, ο Απόλλωνας Λάρισας -απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα τον αντιμετωπίσει και στα επίσημα παιχνίδια της Super League 2- ήταν αυτός που έλεγξε το παιχνίδι, είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ωστόσο στα πρώτα λεπτά δεν είχε την επιθετική ευχέρεια που θα ήθελε κυρίως στην τελική προσπάθεια. Στο 13’ ένα σουτ του Τζοβάρα πάνω στην κίνηση, ύστερα από σέντρα του Νύκταρη πέρασε άουτ, στο 24’ ο Γκουντρουμπής με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπουργάνη, όπως κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο 27’ με το διαγώνιο σουτ του Σκούπρα.
Τελικά, η ομάδα της Λάρισας βρήκε επιθετικά τις λύσεις από στημένες φάσεις και συγκεκριμένα στο 30’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καμπέρη, ο Τζοβάρας με κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας έγραψε το 1-0. Ακολούθησε στο 31’ μία ακόμα κοντινή κεφαλιά του Γκουντρουμπή, την οποία απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ ο Μπουργάνης, για να επαναληφθεί αμέσως μετά ό,τι έγινε στο 30’. Ο Καμπέρης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τζοβάρας με νέα κεφαλιά, αυτήν τη φορά στο πρώτο δοκάρι, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Σε ό,τι αφορά στην ΑΕ Καραϊσκάκης, έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ όταν μόλις στο 5ο λεπτό ο Δούμτσιος κέρδισε πέναλτι από τον Χατζή, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Από κει και πέρα, οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσίασαν κάτι το ιδιαίτερο, καθώς η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Απόλλωνα δεν τους επέτρεψε να γίνουν απειλητικοί.
Στην επανάληψη ο ρυθμός της αναμέτρησης «έσπασε» κάπως, λόγω των πολλών αλλαγών και από τις δύο ομάδες, χωρίς επιθετικά να σημειωθεί κάτι το αξιόλογο, με εξαίρεση την πολύ μεγάλη φάση που δημιούργησε ο Απόλλωνας στο 78’, όταν ο Σκούπρας τροφοδότησε τον Λίταινα, αυτός έκανε μία πολύ ωραία κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε την παράλληλη σέντρα, ο Νούσιος πλάσαρε πάνω στην κίνηση, για να αποκρούσει ενστικτωδώς σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Στο 89’ ο Μάρτινς προσπάθησε να βγει τετ-α-τετ μετά από πάσα του Νούσιου, αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων βγήκε έγκαιρα και μάζεψε την μπάλα.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά διατηρήθηκε μέχρι το τέλος το 2-0, που έδωσε θετικό πρόσημο στη συνολική εμφάνιση του Απόλλωνα Λάρισας στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση στο AEL FC Arena.
Η ατυχία ωστόσο χτύπησε τους «κυανόλευκους», καθώς λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης ο Σκούπρας δέχθηκε αγκωνιά από τον Δεινόπαπα και υπέστη κάκωση ρινικού οστού. Ο παίκτης του Απόλλωνα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο συνοδευόμενος από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ κ. Αντώνη Τσαγκάλη.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία η κ. Τσιοφλίκη που είχε βοηθούς τους κ. Μάνο και Στάικο.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μάγγος): Πρίφτης, Σκούπρας, Καμπέρης (46’ Τασιούλης, 70’ Μάρτινς), Καρίκι (79’ Λουκάς), Γκόλιας (56’ Οκάν), Χατζής, Μπάλλας (62’ Μπάμπης), Νύκταρης (46’ Λίταινας), Τζοβάρας (67’ Μπούσης), Γκουντρουμπής (62’ Σούλτσε), Μπαστιάνος (70’ Νούσιος).
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Δ. Μπέλλας): Μπουργάνης, Φετεινίδης, Ρουμπανκούκα, Τάμπας, Γιαννιώτης, Λόβριτς, Ναζίμ, Νταλακούρας, Γυφτοκώστας, Τσούτσης, Δούμτσιος (Παππάς, Κόκκας, Δερμιτζάκης, Μαραθωνίτης, Λουίς Φελίπε, Γαλεάδης, Δεινόπαπας, Σοϊλεμέζογλου, Μπότσαρης).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass