Εφεση καταθέτει ο Απόλλωνας

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2020 21:05

Απόλλων Λάρισας, Παναχαϊκή, Απόλλων Καλαμαριάς, Κασσιόπη, Βέροια, Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, Θεσπρωτός δεν πήραν αδειοδότηση από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ ενόψει του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2, αλλά στη λαρισινή ομάδα μπήκαν σε περιπέτειες.


Μάλιστα χθες στέλεχος της ομάδας έλεγε ότι ακόμα και αν δεν πάρει αδειοδότηση η ομάδα δεν θα έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.
Αύριο θα κατατεθεί  έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ και όλοι έχουν αισιοδοξία ότι θα λυθεί το θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόλλων Λάρισας δεν πήρε άδεια γιατί δεν είχε διευθετήσει οικονομικές πληρωμές μέχρι τέλη Ιουνίου.
Στον Απόλλωνα υποστηρίζουν ότι αυτό δεν έγινε αφού είχε δοθεί παράταση μέχρι 21 Σεπτεμβρίου και δεν αφορούσε μόνο την κατάθεση του φακέλου αλλά και όλες τις πληρωμές. Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ έκρινε ότι αφορούσε μόνο την προθεσμία κατάθεσης του φακέλου.
Στην έφεση οι άνθρωποι της ομάδας θα δείξουν ότι όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες της ομάδας έχουν τακτοποιηθεί  ώστε να αδειοδοτηθεί κανονικά.
Σε περίπτωση μη αδειοδότησης τότε ο τεχνικός Γιάννης Μάγγος καλείται να κάνει μία επιλογή αποχώρησης παίκτη ανάμεσα στους Μόρα, Γκόλια, Μπάλα, Πρίφτη για μη συνέχιση συνεργασίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αν η ομάδα δεν πάρει αδειοδότηση, ο Απόλλων θα κινηθεί για την απόκτηση νεαρού τερματοφύλακα, που σημαίνει ότι θα φύγει ο Πρίφτης.
Τέλος, σχετικά με τις μεταγραφές ο Απόλλων κινείται για την απόκτηση ενός σέντερ φορ.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass