Δεν έγινε το παιχνίδι Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2020 20:30

Ο κορονοϊός δεν... επέτρεψε στη Βιλερμπάν να έχει οκτώ υγιείς παίκτες στο παρκέ, απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τη Euroleague να ανακοινώνει δύο ώρες πριν το χθεσινό τζάμπολ (είχε οριστεί για τις 21:45) ότι η αναμέτρηση επί γαλλικού εδάφους, για την 3η αγωνιστική, δεν θα διεξαχθεί.


Η ανακοίνωση ήρθε τη στιγμή που η αποστολή του Παναθηναϊκού ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το ξενοδοχείο που διαμένει με προορισμό το «Astroballe».
Ακόμη πάντως δεν έχει γνωστοποιηθεί αν βρέθηκαν και νέα κρούσματα στη Βιλερμπάν, που οδήγησαν στην απόφαση της μη διεξαγωγής του αγώνα (το πρωτόκολλο της Euroleague απαιτεί την παρουσία οκτώ παικτών για να διεξαχθεί η αναμέτρηση).
Υπενθυμίζεται ότι δύο μέλη του προσωπικού και δύο παίκτες βρέθηκαν θετικοί χθες, αυξάνοντας τον αριθμό των κρουσμάτων στα 11 (μεταξύ αυτών ο τεχνικός της ομάδας, Τι Τζέι Πάρκερ, και ο βοηθός του).
Πλέον, το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο θα είναι αυτό που θα λάβει την τελική απόφαση για την τύχη του αγώνα σε συνάρτηση με τον ειδικό κανονισμό περί Covid-19, αν και σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Euroleague ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει τη νίκη στα... χαρτιά με 20-0.
*Οι δυσκολίες ως προς την αναχώρηση ή την άφιξη των αντιπάλων του Ολυμπιακού λόγω της πανελλαδικής απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, οδήγησε σε αλλαγή της ώρας έναρξης της αναμέτρησης των Πειραιωτών με την Αρμάνι Μιλάνο, για την 3η αγωνιστική της Euroleague, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 21:00.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα τεθούν τελικά αντιμέτωποι με τους Ιταλούς σήμερα στο ΣΕΦ στις 19:30, προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να αναχωρήσουν άμεσα μετά τη λήξη του αγώνα με προορισμό το Μιλάνο (μετά τις 00:00 αρχίζει η απεργία).
Για τον ίδιο λόγο, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ (16/10), για την 4η αγωνιστική της Euroleague, αναμένεται να μετατεθεί κατά μία ημέρα (17/10, 18:00), χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass