ΛΑΡΙΣΑ ’88: «Τραβάει» …31

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2020 20:15

Μία ομάδα της Λάρισας έχει συνδυάσει το όνομά της με το πρωτάθλημα του 1987-88 που πήρε η ΑΕΛ και το θυμίζει σχεδόν κάθε Κυριακή στον Λαρισαίο.

Είναι η Λάρισα ’88 που φέτος τραβάει …31 συμμετοχές στην ΕΠΣΛ και κρατάει όμοια τα χρώματα των εμφανίσεών της και το σήμα με το άλογο στο στήθος, το οποίο αποτελεί και το σύμβολο της πόλης . Φέτος η Λάρισα ‘88,  θα παραστεί στα γήπεδα του νομού για 31η χρονιά, δίνοντας το παρών αδιάκοπα από τη στιγμή της ίδρυσής της.
Κίνητρο των ανθρώπων της είναι πάντα να θυμούνται τον τίτλο της ΑΕΛ που την κάνει να ξεχωρίζει από κάθε περιφερειακή ομάδα και  θα λάβει μέρος στο ιδιαίτερα απαιτητικό λόγω συγκυριών πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, έχοντας ως στόχο «τη δημιουργία μίας ομάδας πρότυπο» όπως τόνισε ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Στέλιος Μπράτσος.
«Αρχικά να ευχηθώ υγεία σε όλους τους ανθρώπους. Φέτος είναι μία δύσκολη χρονιά για εμάς λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από τον COVID-19, αλλά και από τις απαιτήσεις της ΓΓΑ για την καταχώρηση των ομάδων στην πλατφόρμα της. Αυτό δημιούργησε νέα δεδομένα και υποχρεώσεις στα σωματεία και δεδομένου της οικονομικής στενότητας που επικρατεί κάνει το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο. Ελπίζουμε στην όλη αυτή προσπάθειά μας να σταθεί αρωγός τόσο η ΕΠΣ Λάρισας στις δαπάνες των συλλόγων, αλλά και η ΓΓΑ και ο Δήμος Λαρισαίων μέσω πιθανών επιχορηγήσεων» τόνισε ο πρόεδρος της Λάρισας ‘88 και συνέχισε:
«Παρ’ ολ’ αυτά, εμείς με νέα διοίκηση κι εμένα στον προεδρικό θώκο θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει και να δώσει το παρών για 31η συνεχή χρονιά από την ίδρυσή της, χωρίς να προσθέσουμε άλλες οικονομικές επιβαρύνσεις, αλλά παράλληλα θέτοντας ως στόχο την όσο καλύτερη αγωνιστική πορεία με τα νέα παιδιά.
Επιπλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τον προπονητή της ομάδος Χρήστο Διαμαντή, ο οποίος έχει τις ίδιες βλέψεις με εμάς, οι οποίες δεν είναι άλλες από τη δημιουργία μίας ομάδας πρότυπο που θα παράγει καλό ποδόσφαιρο και θα αποτελεί πόλο έλξης για ακόμα περισσότερους ταλαντούχους αθλητές» κατέληξε ο κ. Στέλιος Μπράτσος.
Από τη μεριά του ο τεχνικός Χρήστος Διαμαντής ανέφερε:
«Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Σε μία τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε καλό θα ήταν να εκλείψουν και οι τραυματισμοί.
 Στόχος μας φέτος είναι να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο, το οποίο θα βασίζεται, κυρίως, σε νεαρά παιδιά και με τη βοήθεια κάποιων πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα τους καθοδηγήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν εντός κι εκτός γηπέδου, ευελπιστούμε σε μία παραγωγική χρονιά η οποία θα θέσει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.
Όσον αφορά στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας στο οποίο συμμετέχουμε, έχουμε ως στόχο πρωτίστως την ανάδειξη των νεαρών παικτών μας, πάντα, μέσα από το ανταγωνιστικό σύνολο που θέλουμε να παρουσιάσουμε και για το οποίο δουλεύουμε σκληρά από την αρχή της προετοιμασίας. Σε αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκαν εξάλλου και οι μεταγραφικές μας κινήσεις, οι οποίες ήδη μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις έχουν δείξει πόσο μπορούν να βοηθήσουν στους φετινούς στόχους της ομάδας» κατέληξε ο Χρήστος Διαμαντής.

 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Φ. Φωτάκης:
«Πρέπει όλοι να στηρίξουμε με τον τρόπο μας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί περνάμε μία δύσκολη περίοδο αλλά οφείλουμε να βγούμε ενωμένοι και πιο δυνατοί μέσα από αυτήν την κατάσταση. Φέτος πρόκειται να παρουσιάσουμε μία εξαιρετικά νεανική ομάδα, η οποία όμως θα είναι αρκετά ανταγωνιστική και θα έχει ως πρωτεύον στόχο να παίξει καλή μπάλα που θα τραβήξει εκ νέου τον κόσμο της περιοχής να την στηρίξει».

 

Δ. Κεϊμαλής:
«Φέτος το σύνολο της Λάρισας 88 έχει ρίξει κατά πολύ τον μέσο όρο ηλικίας, κάτι το οποίο αποδεικνύουν και οι μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης, η οποία θέλει να δώσει μία νέα πνοή σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις με στόχο το όμορφο ποδόσφαιρο, όμως, παράλληλα θέλουμε να το διασκεδάσουμε γιατί αυτή είναι η ουσία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

 

Σ. Γεράκης:
«Επέστρεψα στην ομάδα έπειτα από δύο χρόνια απουσίας για να βοηθήσω με τη σειρά μου ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται φέτος στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει ο σύλλογος. Διάθεση και καλό κλίμα μεταξύ όλων των παιδιών υπάρχει και με τον χρόνο θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα ώστε να γίνει μία αξιοπρεπής πορεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass