Δεν πήρε άδεια Super League 2 ο Απόλλων Λάρισας

ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΦΕΣΗΣ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2020 21:00

Aσχημα τα χθεσινοβραδινά νέα για τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς δεν πήγαν καλά τα πράγματα σε ό,τι αφορά την άδεια από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2.


Συγκεκριμένα, σε πρώτο βαθμό, δεν αδειοδοτήθηκαν οι «κυανόλευκοι», που έχουν βέβαια το δικαίωμα έφεσης εντός τριών ημερών, αλλά τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα, μετά τις νέες αυτές απρόσμενες εξελίξεις.
Αν δεν δικαιωθούν και σε δεύτερο βαθμό, προβλέπεται πρόστιμο 10.000 ευρώ, όπως και περιορισμός μεταγραφών μέχρι 25 ετών για Έλληνες και μέχρι 23 ετών για τρεις ξένους.
Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε τι συνεπάγεται αυτό και πώς θα αλλάξει ο αρχικός σχεδιασμός, καθώς υποχρεωτικά θα αποχωρήσουν πρωτοκλασάτοι παίκτες και ο τεχνικός Γιάννης Μάγγος, δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα στη Super League 2, καλείται να αλλάξει τα πλάνα και να βρει λύσεις.
Χανιά, Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Τρίκαλα και Ιωνικός ο φάκελός τους είναι πλήρης, ενώ δεν πάρθηκε απόφαση για την Ξάνθη, τον Διαγόρα και τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.
Σημειώνεται ότι άδεια Super League 2 εξασφάλισε η Νίκη Βόλου.
*Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της ΕΠΟ, αναφέρει τα εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 16 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
*Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2020-21 στις ακόλουθες ΠΑΕ: Κισσαμικός, Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Καραϊσκάκης, Τρίκαλα, Νίκη Βόλου, Ιωνικός.
*Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2020-21 στις ακόλουθες ΠΑΕ: Παναχαϊκή, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Καλαμαριάς, Κασσιόπη, Βέροια, Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, Θεσπρωτός.
Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

 

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ SL2-FL ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
Μέσω τηλεδιάσκεψης θα γίνει αύριο Τετάρτη η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League, από την οποία θα προκύψουν οι τροποποιημένες προκηρύξεις των δύο πρωταθλημάτων μετά τις αποφάσεις της Ε.Ε. της ΕΠΟ, αλλά και τον ορισμό των προγραμμάτων.
Παράλληλα, θα ληφθούν αποφάσεις για τον ορισμό των ομίλων στη Football League, την κλήρωση και τη σέντρα. Η ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει σχετικά: «Σας ενημερώνουμε ότι το προγραμματισμένο για αύριο Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης, μετατίθεται για την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης:
1) Προκήρυξη Super League 2.
2) Πρόγραμμα Αγώνων – Έναρξη Πρωταθλήματος Super League 2.
3) Προκήρυξη Football League.
4) Έναρξη πρωταθλήματος Football League και ορισμός κλήρωσης.
5) Διάφορα θέματα».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass