Τα μεταγραφικά επί τάπητος...

Αλλά και δείπνο προς τους ποδοσφαιριστές

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2020 21:22

Μettre sur le tapis λένε οι Γάλλοι, επί τάπητος αναφέρουν οι Ελληνες όταν θέλουν να συζητήσουν κάποιο σοβαρό θέμα και να πάρουν απόφαση.

Τέτοια συζήτηση αναμένεται σήμερα να έχουν ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, και ο προπονητής, Μιχάλης Γρηγορίου, με αφορμή τις μεταγραφικές εξελίξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτήν τη στιγμή οι δύο άνδρες έχουν καταλήξει ότι η ομάδα χρειάζεται ένα σέντερ φορ αλλά δε συμβαίνει το ίδιο και για σέντερ μπακ. Δεν αποκλείεται να εξεταστούν και πιθανοί μεταγραφικοί στόχοι.
Επίσης, σήμερα ο μεγαλομέτοχος θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές (δεν έχει οριστεί ο τόπος) και θα μιλήσει μαζί τους για την αγωνιστική εικόνα των τριών πρώτων αγωνιστικών και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Χθες μιλώντας στην «ΕτΔ» ο προπονητής, Μιχάλης Γρηγορίου, σχετικά με το προχθεσινό φιλικό κόντρα στην ΠΑΕ Γ. Καραϊσκάκη (1-1) είπε: «Το ζητούμενο στο συγκεκριμένο φιλικό ήταν να μην υπάρχει κανένας τραυματίας και να δούμε ορισμένους παίκτες. Δυστυχώς έχουμε τραυματισμούς και είναι ο Μπέρτος με τον Τόρζε αλλά όχι με σοβαρά προβλήματα. Τώρα πλέον ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης την ερχόμενη Κυριακή στον οποίο δεν θα αγωνιστούν Ζίζιτς, Ντουρμισάι και Νούνιτς».
Χθες το πρωί η ομάδα είχε προπόνηση, ενώ και σήμερα θα γίνει το ίδιο. Θα απουσιάσουν ο Σπαρβ με τον Κωστή που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, τη Φινλανδία και την Κύπρο αντίστοιχα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΑΡΗ
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αγώνας ΑΕΛ-Άρης θα γίνει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο Αλκαζάρ, ενώ υπενθυμίζουμε ότι η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα –ΑΕΛ (εξ αναβολής) ορίστηκε για τις 4 Νοεμβρίου.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass