Φλόιντ και πλέι μέικερ…

-ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ -ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2020 20:45

Το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ αρχίζει στις 17 Οκτωβρίου με την ομάδα της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ να προσπαθεί να κάνει ένα ανταγωνιστικό σύνολο όχι απλά την παραμονή στην κατηγορία αλλά και κάτι ακόμα καλύτερο. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα

της σεζόν που τελείωσε τερμάτισε στην 8η θέση και θα μπορούσε να παίξει ακόμα και Ευρώπη, αλλά δεν το επέτρεψαν τα οικονομικά της με δεδομένες τις συνθήκες της πανδημίας που επικρατεί σε όλο τον κόσμο.
Η πρώτη διορθωτική κίνηση είναι να μη συνεχισθεί η συνεργασία με τον Ντάριους Ρόι και θα αποκτηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, Έλληνας πλέι μέικερ, ενώ υπάρχει το ενδιαφέρον για τον Φλόιντ αλλά ακόμα συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Προμηθέα Πατρών στον οποίο ανήκει ο παίκτης (τον διεκδικεί και το Λαύριο).
Πάντως το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει χρονικό περιθώριο μεγάλο αφού τα δύο πρώτα παιχνίδια εκτός έδρας είναι με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ που είναι πολύ δύσκολο να κερδηθούν.
ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΟΚ
Ισόπαλο έληξε το τελευταίο φιλικό της ΚΑΕ Λάρισα με τον ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Basket League, ωστόσο ήταν μία ακόμα καλή ευκαιρία για τον τεχνικό των «κυανολεύκων» Λίνο Γαβριήλ να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα λίγο πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.
Η αναμέτρηση έγινε στο κλειστό της Νεάπολης και η ΚΑΕ Λάρισα προηγήθηκε 20-9 στο 8’ για να λήξει το πρώτο δεκάλεπτο με 28-13. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 37-31, αλλά οι «κυανόλευκοι» βρήκαν τρόπο για να κλείσουν το ημίχρονο με διψήφια διαφορά (44-33), ενώ στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου (22’) το ταμπλό έγραφε 48-33 (+15). Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ για την ΚΑΕ Λάρισα στο παιχνίδι, αφού στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 48-41 (24’) και έπειτα πήρε οριακό προβάδισμα (57-58 στο 30’).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη με τις δύο ομάδες να παίρνουν κατά διαστήματα προβάδισμα στο σκορ. Η ΚΑΕ Λάρισα με δύο τρίποντα του Παπαδάκη πέρασε μπροστά 77-71, όμως ο ΠΑΟΚ το πάλεψε μέχρι τέλους και με το buzzer beater του Ζερμέιν Λοβ ισοφάρισε σε 79-79.
Τα δεκάλεπτα: 28-13, 44-33, 57-58, 79-79.
ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (Λίνος Γαβριήλ): Μπράουν 11 (2), Γκούντγουιν 17, Γουέμπ 9 (3), Ρας 13 (3), Κώττας, Σμιθ 10, Καμπερίδης, Μούρτος 2, Σπυρόπουλος, Παπαδάκης 17 (5).
ΠΑΟΚ (Κώστας Μέξας): Μπιτς 5 (1), Χέρντον 12, Λοβ 27 (3), Γκρίφιν 6 (2), Μαργαρίτης 4, Κακλαμανάκης 9, Καμπερίδης, Παπαντωνίου 13 (1), Τέρνερ 3, Μήτρου-Λονγκ.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass