ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔ/ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-15

Άγγιξε το απόλυτο η επιτυχία των Λαρισαίων

*ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΔ/ΕΠΣΛ - ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2014 0:31 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:32

 

Άγγιξε το απόλυτο η επιτυχία των Λαρισαίων διαιτητών, βοηθών, παρατηρητών και εκπαιδευτών στα σεμινάρια προεπιλογής της ΚΕΔ/ΕΠΟ για την περίοδο 2014-15 που ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα, καθώς από τους 34 που έλαβαν συνολικά μέρος οι 33 πέρασαν επιτυχώς τις γραπτές εξετάσεις.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε ικανοποίηση στις τάξεις της ΕΔ/ΕΠΣΛ επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την άριστη κατάρτιση και την ποιότητα των Λαρισαίων εκπροσώπων της διαιτησίας στα Εθνικά πρωταθλήματα. Παράλληλα και ενόψει της συγκρότησης των νέων πινάκων επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία παρά το γεγονός ότι φέτος η ΚΕΔ/ΕΠΟ -σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA- θα προχωρήσει σε μείωση του αριθμού των διαιτητών και βοηθών που θα συμπεριληφθούν σ’ αυτούς.

Οι ελπίδες της Αδριανού επικεντρώνονται στον Θανάση Τζήλο που προτάθηκε για τη κορυφαία Εθνική κατηγορία μετά από μία ικανοποιητική χρονιά στη Football League αλλά και τις εξαιρετικές επιδόσεις του στο σεμινάριο προεπιλογής.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ πάντα επιτυχίες στους υψηλούς στόχους που έχουν βάλει οι Λαρισαίοι διαιτητές. Η φετινή επιτυχία ήταν προϊόν δουλειάς της Ε.Δ. αλλά και της ΕΠΣΛ που υποστηρίζει όλες αυτές τις προσπάθειες. Με συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση. Αυτό που φαίνεται είναι ότι δίδεται χώρος στους νέους διαιτητές να βάλουν κι αυτοί υψηλούς στόχους και να δουλέψουν προς αυτήν την κατεύθυνση ούτως ώστε η λαρισινή διαιτησία να κερδίσει πέρα της αναγνώρισης που έχει κι αυτό που της αξίζει» σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ Βασίλης Μητροδήμος, ενώ από την πλευρά του το μέλος της Επιτροπής Αστέριος Νίτσας επισήμανε:

«Η επιτυχία αυτή πιστεύω ήταν αναμενόμενη, αν και στις εξετάσεις ποτέ δεν μπορείς να είσαι βέβαιος. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και η επιτυχία έφτασε σχεδόν στο 100%. Αυτό για μας σημαίνει ότι έχουμε πληθώρα επιλογών. Ειδικά στους παρατηρητές όπου μέχρι τώρα υπήρχε έλλειψη».

ΟΙ ΝΕΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Με το σεμινάριο για τους παρατηρητές 4ης κατηγορίας και τους εκπαιδευτές καθώς επίσης τους νέους παρατηρητές και εκπαιδευτές που δεν ανήκουν σε καμία κατηγορία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των σεμιναρίων προεπιλογής της ΚΕΔ/ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Η Λάρισα απέκτησε τρεις νέους εκπαιδευτές και τέσσερις παρατηρητές. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι νέοι εκπαιδευτές για τη Λάρισα είναι οι Βαλιώτης Αντ., Ζήλος και Λάκης, ενώ στη δύναμη των νέων παρατηρητών θα ανήκουν πλέον οι τρεις προαναφερόμενοι μαζί με τον Δημήτρη Τζιόλα (ο Βαλιώτης Ν. δεν έγραψε επιτυχώς στις εξετάσεις του σεμιναρίου).

Αναλυτικά οι επιτυχόντες ανά κατηγορία:

Βοηθός διαιτητής 1ης κατηγορίας: Δ. Γκάγκας

Διαιτητές 2ης κατηγορίας: Αθ. Τζήλος, Αγ. Μπουμαρσόπουλος

Βοηθοί διαιτητές 2ης κατηγορίας: Γ. Αναστασίου, Θ. Καραμπούλας, Ηλ. Νατσιούλας, Χρ. Παπαδημητρίου.

Διαιτητές 3ης κατηγορίας: Λ. Βλιώρας, Μ. Τσιοφλίκη, Β. Τσιτσανούδης (ο Ηλ. Αναστασίου ανήκει πλέον στη δύναμη της ΕΠΣ Ημαθίας).

Βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας: Κ. Ακρίβος, Κ. Γκαρέλης, Θ. Ζάχος, Απ. Καρακώστας, Β. Μάνος, Αχ. Νίκζας, Απ. Τσαπράζης.

Διαιτητές 4ης κατηγορίας: Χρ. Αγγελούλης, Ανδρ. Γρηγοριάδης, Αντ. Κορέστης, Φ. Σάρρος, Ν. Χήτος, Ν. Γκαραβέλης.

Παρατηρητές 2ης κατηγορίας-εκπαιδευτές: Γ. Λίλιος, Αστ. Νίτσας.

Παρατηρητές 3ης κατηγορίας-εκπαιδευτές: Κ. Γιαννακόπουλος, Σπ. Τσιλίκης.

Παρατηρητές 3ης κατηγορίας: Κ. Καραφέριας, Ι. Κωστής.

Νέοι παρατηρητές-εκπαιδευτές: Αντ. Βαλιώτης, Αντ. Ζήλος, Κ. Λάκης

Νέος παρατηρητής: Δ. Τζιόλας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass