Κορυφαίος παίκτης της UEFA ο Λεβαντόφσκι

*ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2019/2020 *ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΧΑΝΣ-ΝΤΙΤΕΡ ΦΛΙΚ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2020 19:30

Κορυφαίος παίκτης της UEFA για τη σεζόν 2019/2020 αναδείχθηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο στράικερ της Μπάγερν ήταν ο πρώτος σκόρερ της σε Γερμανία και Champions League, με την κάτοχο του τροπαίου και του νταμπλ στη Γερμανία να κυριαρχεί στα βραβεία της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.


Ο αρχηγός της Εθνικής Πολωνίας πέτυχε 10 τέρματα στην πορεία των Βαυαρών προς την κατάκτηση του τίτλου και αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος της διοργάνωσης, ενώ το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα κατέκτησε ο συμπαίκτης του στην Μπάγερν, Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος βρέθηκε ψηλότερα στην ψηφοφορία από τον Κέιλορ Νάβας της Παρί Σεν Ζερμέν και τον Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής των Βαυαρών απέσπασε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της προηγούμενης σεζόν, ο Τζόσουα Κίμιχ, ο οποίος υπερίσχυσε στην ψηφοφορία των συμπαικτών Ντάβιντ Αλάμπα και Αλφόνσο Ντέιβις.
Την κυριαρχία της ομάδας του Φλικ «έσπασε» ο Κέβιν Ντε Μπράιν. Ο Βέλγος διεθνής άσος της Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου μέσου, έχοντας αντιπάλους του στην ψηφοφορία τους Τιάγκο Αλκάνταρα και Τόμας Μίλερ.
Καλύτερος προπονητής για τη σεζόν 2019/2020 επιλέχθηκε ο Χανς-Ντίτερ Φλικ. Ο Γερμανός οδήγησε την Μπάγερν στην κατάκτηση του Champions League, αλλά και στο νταμπλ Γερμανίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass