Για την πρόκριση η ΑΕΚ

ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕΝΑΜ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2020 20:25

Η σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βόλφσμπουργκ (21:45), συγκεντρώνει τα βλέμματα των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων, από το πρόγραμμα των play offs του Europa League.

Η Ένωση, που απέκλεισε τη Σεντ Γκάλεν, έχει το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στους Γερμανούς, οι οποίοι απέκλεισαν την ουκρανική Ντίτρα, επικρατώντας εντός έδρας με 2-0.
Οι αναμετρήσεις Play Offs του Europa League είναι νοκ- άουτ, με παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί και φυσικά χωρίς την παρουσία φιλάθλων.
Ο Μάσιμο Καρέρα δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα για τον καταρτισμό της ιδανικής 11άδας και αναμένεται για ακόμη μία φορά, να στηριχθεί στην αμυντική λειτουργία, προκειμένου να εκμεταλλευθεί την επίθεση της ομάδας του και τις ικανότητες που έχουν στο σκοράρισμα οι Ολιβέϊρα, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ και Γκαρσία. Αυτός ο συνδυασμός, θα κρίνει πιθανότητα και την πρόκριση, καθώς εάν η ΑΕΚ καταφέρει να κρατήσει το «μηδέν», θα διεκδικήσει με αξιώσεις το «εισιτήριο» για τους ομίλους της διοργάνωσης.
Ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει και στην αναμέτρηση της Σέλτικ, που με τον Βασίλη Μπάρκα ανάμεσα στα δοκάρια, θα φιλοξενηθεί στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη από τη Σαράγεβο, ενώ η Σαρλερουά του Στέργου Μαρίνου, υποδέχεται την πολωνική Λεχ Πόζναν, με στόχο να συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία σε Βέλγιο και Ευρώπη. Ακόμη, η Κοπεγχάγη του Κάρλο Ζέκα και του Μάριου Οικονόμου, θα διεκδικήσει, στην πρωτεύουσα της Δανίας, την πρόκριση από τους Κροάτες της Ριέκα, ενώ ακλόνητα φαβορί είναι η Μίλαν που φιλοξενείται από τη Ρίο Αβε στην Πορτογαλία και η Τότεναμ, που θα υποδεχθεί την Μακάμπι Χάϊφα από το Ισραήλ.
Δύσκολο έργο έχει ο ΑΠΟΕΛ, καθώς καλείται να ξεπεράσει το εκτός έδρας εμπόδιο των Τσέχων της Σλόβαν Λίμπερετς, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας, έχει ως εξής:
* ΑΕΚ - Βόλφσμπουργκ
* Σλόβαν Λίμπερετς - ΑΠΟΕΛ
* Ρόζενμποργκ - Αϊντχόφεν
* Γιούνγκ Μπόις - Τίρανα
* Ντινάμο Μπρεστ - Λουντογκόρετς
* Αραράτ - Ερυθρός Αστέρας
* Κλουζ - Κουόπιο
* Βασιλεία - ΤΣΣΚΑ Σόφιας
* Χάποελ Μπερ Σεβά - Βικτόρια Πλζεν
* Σαρλερουά - Λεχ Πόζναν
* Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Φλόρα Ταλίν
* Τότεναμ - Μακάμπι Χάιφα
* Μάλμε - Γρανάδα
* Σαράγεβο - Σέλτικ
* Σταντάρ Λιέγης - Φέχερβαρ
* Ρίο Άβε - Μίλαν
* Ρέιντζερς - Γαλατασαράι
* Λέγκια Βαρσοβίας - Καραμπάγκ
* Ντάνταλκ - Κλάκσβικ
* Κοπεγχάγη - Ριέκα
* Σπόρτινγκ Λισαβόνας - ΛΑΣΚ Λίντσερ
* Ο Πορτογάλος, Αρτούρ Ντίας, θα είναι ο διαιτητής στο σημερινό ματς του Ολυμπιακού σταδίου μεταξύ της ΑΕΚ και της Βόφλσμπουργκ για τα play off του Europa League. Ο 41χρονος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ρούι Ταβάρες και Πάουλο Σοάρες, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ζοάο Πινέιρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass