Σύσκεψη για τα πρωταθλήματα υποδομής

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΣΝΛ - ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ Κ-12 ΚΑΙ Κ-16 ΣΤΙΣ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2020 20:20

Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣ Ν. Λάρισας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή προπονητών και παραγόντων σωματείων που διατηρούν αντίστοιχα τμήματα.


Παρών στη σύσκεψη ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο οποίος χαιρέτισε τους παρευρεθέντες, ενώ στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους εκπροσώπους των τμημάτων, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις αλλά και τους προβληματισμούς τους. Όσα αναφέρθηκαν καταγράφηκαν από την Επιτροπή, ενώ -όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός της- Ειρηναίος Καρυώτης θα συζητηθούν εντός της προσεχούς εβδομάδας σε συνεδρίασή της, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής (η σχετική προθεσμία εκπνέει αύριο Παρασκευή 2 Οκτωβρίου).
Παρόντες ήταν, επίσης, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής (και μέλος της Επιτροπής Υποδομής) Αργύρης Γκρίμπας, ο σύμβουλος της Επιτροπής Νίκος Μίχος και ο ενωσιακός προπονητής Δημήτρης Τσέτσιλας, που ανέλυσε τον τρόπο λειτουργίας των Μικτών ομάδων της Ένωσης. Πρόθεση της Επιτροπής Υποδομής είναι η φετινή επίσημη δραστηριότητα να αρχίσει το Σάββατο 17 Οκτωβρίου με τα πρωταθλήματα Κ-16 και Κ-12.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass