Αποκαλυπτήρια για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2020 15:39

Αποκαλυπτήρια σήμερα για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ (χωρίς φιλάθλους λόγω του υγειονομικού πρωτόκολλου) καθώς στις 17.00 στο κλειστό της Νεάπολης αντιμετωπίζει για το Κύπελλο Ελλάδας τον Χαρίλαο Τρικούπη που είναι νεοφώτιστος στην Α1 Εθνική Κατηγορία.


Ο τεχνικός της ομάδας Λίνος Γαβριήλ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του παρότι δύο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και είναι οι Ρας και Μόσιαλος που θα προφυλαχθούν ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.
Ο προπονητής αναμένεται να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα γι’ αυτούς που έχουν λίγες μέρες στην ομάδα.
Οι παίκτες της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ είναι: Παπαδάκης, Ρόι, Τσιούλκας, Γκουντγουίν, Μόσιαλος, Γουέμπ, Καμαράς, Σπυρόπουλος, Καμπερίδης, Μούρτος, Κώττας.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Οι τρεις εκ των τεσσάρων αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών διεξάγονται σήμερα. Συγκεκριμένα, ο Άρης θα μεταβεί στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας, ενώ ο Κολοσσός Ρόδου αγωνίζεται στο ΣΕΦ, στην έδρα του Ολυμπιακού Β’. Στο κλειστό της Νεάπολης, η Λάρισα ΚΑΕ υποδέχεται τον Χαρίλαο Τρικούπη. Το τζάμπολ και στις τρεις αναμετρήσεις του Σαββάτου (26/9) θα πραγματοποιηθεί στις 17:00.
Η «αυλαία» της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας των ανδρών θα «πέσει» μία εβδομάδα αργότερα, αφού η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Πανιώνιος ορίστηκε για τις 3 Οκτωβρίου (17:00).
Ο αγώνας για τη Β’ φάση - 2η αγωνιστική, μεταξύ των νικητών Ιωνικός/ Άρης - Ολυμπιακός/Κολοσσός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό στις 30/09, ενώ αγώνας μεταξύ των νικητών ΠΑΟΚ/Πανιώνιος – ΚΑΕ Λάρισα/Χαρίλαος Τρικούπης, αντί 30/9 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7/10/2020.
Αναλυτικά:
ΣΗΜΕΡΑ
17:00 Ιωνικός Ν.-Άρης Παναγιώτου-Καρπάνος-Τσιμπούρης (Τεφτίκης)
17:00 Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρ. Καρακατσούνης- Πιτσίλκας-Κωνσταντινίδου (Παλάτος)
17:00 Ερμής Αγιάς-Χαρίλαος Τρικούπης Παπαπέτρου-Ζαχαρής-Τζιοπάνος (Βαρνάς)
ΣΑΒΒΑΤΟ 3/10
17:00 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος Ταρενίδης Στ.-Ευφραιμίδης-Αγραφιώτης Ιωάν. (Γκούμας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass