ΠΑΟΛ Αβέρωφ: Παραμένει πιστός στη φιλοσοφία του

*ΜΕ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ *Χ. ΚΟΤΣΙΒΟΣ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ *Δ. ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΥΚΑΣ: ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2020 21:20

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ δίνει φέτος το «παρών» στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Η περσινή σεζόν στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία για την ομάδα του Δημήτρη Κουκουλιαύκα η οποία -εάν εξαιρέσουμε το κάπως μουδιασμένο ξεκίνημα-

παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο, ήταν μέσα στον στόχο της άνετης παραμονής, δίνοντας χώρο στα νέα παιδιά.
Αυτό θα προσπαθήσει να επαναλάβει και φέτος στη δεύτερη κατά σειρά της σεζόν στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, με τη μόνη και ουσιαστική διαφορά ότι φέτος η κατάσταση, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού θα είναι σαφώς πιο δύσκολη. Παρ’ όλα αυτά οι άνθρωποι του συλλόγου δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς και να κρατήσουν τη σημαία της ομάδας ψηλά.
Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου Χάρης Κοτσιβός «η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει, παραμένει η ίδια. Ελάχιστες έως καθόλου μεταγραφές για να μπορέσουμε να στηριχτούμε στα δικά μας παιδιά και τα παιδιά που προωθούνται από την ακαδημία. Θα πρέπει να τονιστεί επίσης ότι το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου μετατρέπει την ομάδα σε πόλο έλξης για πολλούς ποδοσφαιριστές και αυτό μας ευχαριστεί ιδιαίτερα.
Επομένως όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προωθήσαμε παιδιά από την Ακαδημία με στόχο μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό να καθιερωθούν στην ανδρική ομάδα και να συνεχίσουν ακόμα πιο ψηλά.
Φέτος θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Χρειάστηκαν ιδιαίτερες προσπάθειες γιατί εκτός των άλλων, σε διοικητικό επίπεδο έπρεπε να ετοιμάσουμε τον φάκελο προκειμένου η ομάδα να εγγραφεί στο μητρώο των ερασιτεχνικών σωματείων της ΓΓΑ, κάτι που ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Από κει και πέρα θέλουμε κάθε χρόνο να βγάζουμε ταλέντα, αλλά θα πρέπει να τα βλέπουν αυτά τα παιδιά αυτοί που μέχρι τώρα δεν το έκαναν.
Η διοίκηση του συλλόγου αποτελείται κυρίως από γονείς των αθλητών γι' αυτό και πονάμε αυτό που κάνουμε. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξουμε την ομάδα ακόμα και σε πολύ δύσκολες συνθήκες όπως αυτές που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε» κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΟΛ Αβέρωφ.
Από την πλευρά του ο τεχνικός Δημήτρης Κουκουλιαύκας επισήμανε:
«Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο γίνεται περισσότερο ανταγωνιστικοί και να καθιερωθούμε στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Φυσικά και είναι ένας δύσκολος στόχος, αλλά εξαρτάται από την προσπάθεια που θα καταβάλουμε. Άλλωστε κανένας στόχος δεν είναι εύκολος μέχρι να τον πετύχεις.
Εμείς θα παρουσιάσουμε και φέτος μία νεανική ομάδα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Εκτός από 3-4 έμπειρους παίκτες, οι υπόλοιποι είναι νεαροί στην ηλικία και προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Φέτος προωθήσαμε τέσσερα παιδιά, Κυρίτση, Ζήκο, Μανώλη και Στάμου, ενώ ο τερματοφύλακας Τσαμάκος δόθηκε δανικός στον Τοξότη.
Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα, σίγουρα κάποιες ομάδες έχουν βάλει υψηλούς στόχους και θα ξεχωρίσουν, ενώ οι υπόλοιπες πιστεύω θα κινηθούν στο ίδιο μήκος κύματος. Άρα θα γίνουν ανταγωνιστικά παιχνίδια με ενδιαφέρον.
Εύχομαι υγεία σε όλους τους εμπλεκόμενους με τον χώρο και να γίνει ένα όμορφο και ενδιαφέρον πρωτάθλημα» κατέληξε ο Δημήτρης Κουκουλιαύκας.
Οι αλλαγές στο ρόστερ
Αποκτήθηκαν: Παπαναστασούλης (από ομάδα του ν. Έβρου), Χαρέλας (από την ΑΕ Καρίτσας), Ζαχόπουλος (από τη Νεάπολη), Κορώνας (επέστρεψε).
Αποχώρησαν: Μούτσα, Μπαρούτας (απέχει λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass