Μεγαλώνει η ομάδα Φασούλα-Ρεντζιά…

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙΜΑΧΗ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΡΙΑ ΒΑΣΩ ΣΤΑΣΙΝΟΥ - ΦΑΣΟΥΛΑΣ: «ΕΜΜΙΣΘΗ ΚΕΔ» - ΝΙΚΑΚΗΣ: «Η ΕΣΚΑΘ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!»

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2020 21:20

Η ομάδα Φασούλα-Ρεντζιά οργώνει κυριολεκτικά όλη τη Ελλάδα με στόχο να μιλήσει στα σωματεία, αλλά και να μάθει τα προβλήματα των ομάδων από «πρώτο χέρι» δηλαδή τα σωματεία, ώστε αν εκλεγεί στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας να πιάσει αμέσως δουλειά.


Για τον λόγο αυτό επισκέφθηκε για δεύτερη φορά τη Λάρισα για να μιλήσει σε εκπροσώπους σωματείων, με τον Παναγιώτη Φασούλα να τονίζει: «Θα βαρεθείτε να μας βλέπετε τόσο πριν τις εκλογές όσο και μετά…».
Το πρώτο που έκανε εντύπωση στη Λάρισα στον υπέροχο χώρο του Medical Project που έγινε η εκδήλωση ήταν ότι η ομάδα τους μεγαλώνει, καθώς χθες εμφανίστηκε μαζί τους επίσημα ο Κώστας Νικάκης που είναι πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ αλλά και η γνωστή παλαίμαχη μπασκετμπολίστρια, σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Αντώνη Νικοπολίδη, Βάσω Στασινού, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ, Α. Παπαγιαννούλης.
Ο Παναγιώτης Φασούλας στην ομιλία του μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ που θα γίνουν μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2021, χωρίς να γνωρίζει κανένας την ημερομηνία και που θα ψηφίσουν τα σωματεία.
Τόνισε ότι στόχος είναι η ανάπτυξη του αθλήματος, η αναβάθμιση του γυναικείου μπάσκετ (η υποψηφιότητα της Στασινού είναι δείγμα των προθέσεων) και το μπάσκετ να γίνει άθλημα όλων των ηλικιών με πρωταθλήματα 3x3.
Επίσης μίλησε για έμμισθη ΚΕΔ γιατί θεωρεί αδιανόητο να υπάρχει εθελοντική προσφορά και μη τιμωρία, ενώ για τους διαιτητές είπε ότι θα πρέπει να προβιβάζονται και να υποβιβάζονται όπως οι ομάδες και οι παίκτες όταν δεν έχουν καλή απόδοση.
Τέλος τόνισε την ανάγκη άριστων σχέσεων με όλους τους φορείς του αθλήματος παγκοσμίως.
Όμως την είδηση, που έκανε εντύπωση, έδωσε ο υποψήφιος Κώστας Νικάκης, που είπε ότι η εθνική Ελλάδας θα έπαιζε στη Λάρισα τον αγώνα κόντρα στη Βουλγαρία, αλλά αρνήθηκε η ΕΣΚΑΘ και έτσι έγινε στην Πάτρα.
Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος σε εκπροσώπους των σωματείων που μίλησαν για τα προβλήματά τους και εντύπωση έκαναν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ελασσόνας και του Ερμή Αγιάς 2018 που τόνισαν ότι νιώθουν ξεχασμένοι από τους φορείς του αθλήματος.
Τότε ο Παναγιώτης Φασούλας επενέβη και είπε: «Αυτό λείπει, να γίνουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το μπάσκετ ξανά μια οικογένεια. Σεβόμαστε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και το έργο του, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα για την επανεκκίνηση του αθλήματος».

 

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ
Η Βάσω Στασινού για την επιλογή της τα στηρίξει την ομάδα Φασούλα-Ρεντζιά δήλωσε:
«Ήταν πολύ μεγάλη τιμή η πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα να συμμετάσχω στην ομάδα του για τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Τιμή, ευθύνη, αλλά και συγκίνηση!
Αποδέχθηκα την πρόσκλησή του με χαρά, όχι μόνο γιατί εκτιμώ πολύ τον Παναγιώτη ως άνθρωπο, αλλά κυρίως γιατί μετά από λίγα λεπτά στη διάρκεια της πρώτης μας συνάντησης, κατάλαβα ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και κυρίως έχουμε το ίδιο όραμα για το μέλλον του μπάσκετ.
«Το μέλλον του μπάσκετ»... Ξέρω ότι ίσως ακουστεί υπερβολικό, αλλά για εμένα αυτό είναι το «σπίτι» μου!
Μέσα στα παρκέ μεγάλωσα, έκανα πολύτιμες φιλίες και έζησα μεγάλες στιγμές. Όμορφες, έντονες, αλλά και δύσκολες. Στιγμές που με καθόρισαν ως άνθρωπο και επαγγελματία!
Πλέον, μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω σε διαφορετική «θέση», στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ και να συμβάλλω έμπρακτα στο «αύριο» του ελληνικού μπάσκετ.
Και κάτι ακόμα, πολύ σημαντικό.
Ήρθε η ώρα να δώσουμε στην αθλήτρια του μπάσκετ τη θέση που της αξίζει!
Το μπάσκετ γυναικών χρειάζεται ώθηση, νέες ιδέες και πλάνο. Πάνω απ’ όλα, χρειάζεται εξωστρέφεια και όραμα.
Να δούμε περισσότερα παιδιά, κορίτσια και αγόρια να παίζουν μπάσκετ.
Να αγαπήσουν το άθλημα που έκανε την Ελλάδα να βγει στους δρόμους.
Ξανά και ξανά...
Ένα καινούριο ταξίδι ξεκινάει για έναν σπουδαίο προορισμό, τόσο γνώριμο και αγαπημένο, με συνοδοιπόρους ανθρώπους που ξέρουν να πετυχαίνουν τον στόχο τους».
Στη συνάντηση παρόντες μεταξύ των άλλων ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας , ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαμπάκας, ο διευθυντής της «Ε» Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών μπάσκετ Κ.Δ. Θεσσαλίας Αποστόλης Νικολούλης, ο πρόεδρος των διαιτητών μπάσκετ με καρότσι Σπύρος Τσούντσουρας και άλλοι.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass