Τα βλέμματα στο ματς με τον Παναθηναϊκό

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ» ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2020 21:23

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την εντός έδρας «πρεμιέρα» της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Η λαρισινή ομάδα (μετά την αναβολή του αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννενα) υποδέχεται την ερχόμενη Δευτέρα (19:30) στο ανακαινισμένο και με νέο χλοοτάπητα ιστορικό Αλκαζάρ τον Παναθηναϊκό, στο δεύτερο επίσημο φετινό παιχνίδι των «βυσσινί» για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.


Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό και από σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις, μπαίνοντας ουσιαστικά στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για το ματς της ερχομένης Δευτέρας. Ο κύκλος των φιλικών αναμετρήσεων ολοκληρώθηκε και ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θα βάλει σε εφαρμογή τις επόμενες ημέρες τα πλάνα του σχετικά με το αγωνιστικό σχήμα που θα χρησιμοποιήσει και τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με έναν και μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Στο στρατόπεδο της ΑΕΛ επικρατεί ικανοποίηση από τον βαθμό ετοιμότητας και την εικόνα που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές, ενώ είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών, πλην του «μόνιμου» απόντα Νούνιτς, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, στις αρχές Οκτωβρίου θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.
Από κει και πέρα και σε ό,τι αφορά στις ομάδες Νέων η Κ19 θα υποδεχτεί στο γήπεδο Αμπελώνα τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι, ενώ η Κ17 θα αγωνιστεί μία ημέρα μετά δηλαδή την Κυριακή στη 1 μ.μ. στο γήπεδο Γόννων. Οι αγώνες των ομάδων Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ θα συνεχίσουν να διεξάγονται σε περιφερειακά γήπεδα του νομού με στόχο να διατηρηθούν οι άριστες σχέσεις με τα ερασιτεχνικά σωματεία της Λάρισας, τα οποία οι υπεύθυνοι των «βυσσινί» ευχαριστούν για την παραχώρηση των αγωνιστικών χώρων.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass