Νίκες για Aρη και ΟΦΗ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2020 20:17

Υπό το βλέμμα του Άκη Μάντζιου – και του άμεσου συνεργάτη του, Γιώργου Χωριανόπουλου – ο Άρης κέρδισε με 1-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.


Έκαναν το «2/2» οι Θεσσαλονικείς, χάρη σε πέναλτι που κέρδισε και μετέτρεψε σε γκολ ο Μπρούνο Γκάμα, δείχνοντας πως άφησαν πίσω τους τον αποκλεισμό από το Europa League και την απομάκρυνση του Μίχαελ Ένινγκ.
Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).
Κίτρινες: Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ριένστρα, Γέντρισεκ, Σάντσες – Τζέγκο, Σάσα, Ρόουζ.
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Ριένστρα (79’ Γέντρισεκ), Τσοκάνης, Περέα (85’ Γκουαροτσένα), Μπαριέντος (46’ Μπαρτόλο), Μαρτίνες, Δουβίκας.
ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Σάκιτς (87’ Μπαγκαλιάνης), Γκάνεα, Ντάτκοβιτς, Ρόουζ, Σάσα, Τζέγκο, Φετφατζίδης (64’ Μάνος), Γκάμα (87’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (76’ Ματίγια), Λόπεζ (63’ Μαντσίνι).
*Ο ΟΦΗ πέρασε αλώβητος από τη Λαμία, καθώς με αυτογκόλ του Βύντρα στο 35’ και τέρμα του Σαρδινέρο στο 72’ νίκησε με 2-1 την ομάδα της Φθιώτιδας (μείωσε με πέναλτι ο Ρόμανιτς στο 90’+5), ξεπερνώντας γρήγορα την ήττα από τον Απόλλωνα Λεμεσού και τον αποκλεισμό από το Europa League.
Από την πλευρά του, το συγκρότημα της Στερεάς Ελλάδας πλήρωσε το άτολμο πρώτο ημίχρονο και την αστοχία του στην επανάληψη, γνωρίζοντας δεύτερη ήττα στις ισάριθμες αγωνιστικές της Super League που έχουν διεξαχθεί.
Από το γενικώς άχρωμο πρώτο μέρος, ουσιαστικά μόνο η στιγμή του 0-1 είναι άξια αναφοράς, καθώς οι «κλειστές» τακτικές των δύο προπονητών δεν επέτρεψαν το ελεύθερο και δημιουργικό παιχνίδι.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Βρέσκας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπεχαράνο - Νέιρα
ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Βύντρα, Σκόνδρας (66’ Προβυδάκης), Μπεχαράνο, Νιασέ (76’ Παλαβαντισβίλι), Βιγιάλμπα (64’ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς, Βασιλόγιαννης (76’ Κωστίκας), Καραμάνος (46’ Χατζηστραβός).
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Σακόρ (61’ Μεγιάδο), Σελίμοβιτς, Νέιρα, Ναμπί (90’+8 Βούρος), Διαμαντής (61’ Σολίς), Γιαννούλης, Γκαργκατζαλίδης (77’ Γρίβας), Στάικος (60’ Σαρδινέρο), Κοροβέσης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
1. Άρης 6
2. ΟΦΗ 4
. ΠΑΟΚ 4
4. Ολυμπιακός 3 -1 αγ.
. ΑΕΚ 3 -1 αγ.
. Βόλος 3
. Αστέρας Τρίπολης 3
8. Παναιτωλικός 1
. Ατρόμητος 1
10. ΑΕΛ 0 -1 αγ.
. Παναθηναϊκός 0 -1 αγ.
. Λαμία 0
. Απόλλων Σμύρνης -
. ΠΑΣ Γιάννινα -
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αστέρας Τρ.- Απόλλων Σμύρνης δεν έχει ορισθεί
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/9/2020
18.30 Βόλος Ν.Π.Σ.- ΠΑΟΚ
20.30 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/9/2020
16.00 Άρης- Γιάννινα
18.00 Ο.Φ.Η- Ατρόμητος Αθ.
20.30 A.E.K.-ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964
ΔΕΥΤΕΡΑ 28/9/2020
19.30 Α.Ε.Λ.-Παναθηναικός
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
2 ΓΚΟΛ: Μπρούνο Γκάμα (Άρης) Ρόμανιτς (ΛΑΜΙΑ), Μασούρας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).
1 ΓΚΟΛ: Λιβάγια, Μάνταλος (ΑΕΚ), Λόπεθ, Μπερτόλιο (ΑΡΗΣ), Ριέρα (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Δουβίκας, Μπαριέντος (ΒΟΛΟΣ), Σαρδινέρο, Νέιρα (ΟΦΗ), Μάζουρεκ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Τζόλης, Αντρ. Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Φορτούνης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Βύντρα (ΛΑΜΙΑ), Μιχάι (ΠΑΟΚ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass