Δυνατή «πρόβα» με υποσχέσεις για τον Π.Ο.Ε.

*Ηττήθηκε σε φιλικό από τον ανώτερο Πιερικό 3-0

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2020 21:05
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ήταν μια δυνατή «πρόβα» για τον νεοφώτιστο στη Γ’ Εθνική Π.Ο. Ελασσόνας, ο προχθεσινός φιλικός αγώνας με τον φιλόδοξο Πιερικό, «πρόβα» με πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια, παρά τη νίκη με 3-0 που πέτυχαν οι Κατερινιώτες μέσα στην Ελασσόνα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ζήση Ζιάγκα... «έδειξαν χαρακτήρα» και παρουσίασαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό «πρόσωπο» απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, τον Πιερικό, που για 90’ έδειξε κάτι από τη φετινή φιλόδοξη «δυναμική» του.
Δεν πέρασε απαρατήρητο πως ο προπονητής των Ελασσονιτών, Ζήσης Ζιάγκας, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόδοση και το αγωνιστικό «προφίλ» των ποδοσφαιριστών του, ενώ δείχνει να εμπιστεύεται όλο και περισσότερο τους νεαρούς της ομάδας, ετοιμάζοντας ένα «αξιόμαχο» σύνολο «παντός καιρού» (...για τα εύκολα και τα δύσκολα).
Ο αγώνας δυνατός, με συνεχή κυκλοφορία της μπάλας, όμορφους συνδυασμούς και δυνατές καθαρές μονομαχίες, ευκαιρίες (...και δοκάρια) και για τις δύο ομάδες, σίγουρα άφησε ικανοποιημένους τους λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες, πάντα με τις απαραίτητες οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου της εποχής.
ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
10’: Ωραίος συνδυασμός των παικτών του Πιερικού, η μπάλα στα πόδια του Δεμηρτζόγλου, που με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γούπου, για να απομακρυνθεί η μπάλα στη συνέχεια.
29’: Νέα οργανωμένη προσπάθεια για τους φιλοξενουμένους στην περιοχή του Π.Ο.Ε., με τον Κυβελίδη με κεφαλιά να δίνει την μπάλα στον Μακρή, και ο τελευταίος με προβολή - πλασέ να ανοίγει το σκορ, γράφοντας το 0-1 .
61’: Μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Ο.Ε. για την ισοφάριση, όταν ο αρχηγός του Ματούλας δίνει την μπάλα στον νεοεισελθόντα Πεπκολάι, που σουτάρει με δύναμη στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Πιερικού, με τον Καραγκιολίδη στη συνέχεια να την μπλοκάρει.
84’: Νέα προσπάθεια των Κατερινιωτών και συνδυασμός του Σαχινίδη με τον έμπειρο Μπενίσκο, που με έξυπνο «τακουνάκι» γράφει το 0-2 για τον Πιερικό.
89’: Ανατροπή του Τουλίκα στη μικρή περιοχή του Π.Ο.Ε. Το πέναλτι που καταλογίζει η κ. Τσιοφλίκη μετατρέπει σε γκολ ο ίδιος ο Τουλίκας, που διαμορφώνει το τελικό 0-3.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν η κ.Τσιοφλίκη, που είχε συνεργάτες τους κ.κ. Βουρονίκο, Ντελέζο, όλοι από την Ένωση Λάρισας.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Καραμούλας, Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Αθανασούλης, Μπούσιας, Λαζαρίδης, Γκαμπέτας, Ματούλας, Καραγκούνης.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γκουτζουρέλας, Πεπκολάϊ, Ζηρδέλης, Γκαντούνας, Μουστάκας, Κουκούλης, Καλαϊτσίδης, Παναγιώτου.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Αθ. Παπαβασιλείου): Καραγκιολίδης, Αποστολόπουλος, Γιαλαμίδης, Μακρής, Χαρτσιάς, Τοπαλίδης, Κριεμάντι, Ιτσιος, Παπαδόπουλος, Κυβελίδης, Δεμηρτζόγλου.
Ακόμη, αγωνίστηκαν και οι: Μπενίσκος, Γκατζολάρι, Ντόσης, Παπαδόπουλος, Σαχινίδης, Τουλίκας, Μαυρίδης.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε») Του Γιάννη Μουκίδη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass