Αγιασμό τέλεσε ο Τοξότης Λάρισας

ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2020 20:10

Τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΛ, τέλεσε ο Τοξότης Λάρισας. Με όπλο τη νεανική ορμή, καθώς η ομάδα διαθέτει ένα από τα νεανικότερα ρόστερ τα τελευταία χρόνια, αλλά και την αθλητική ηθική (έχοντας μία

πενταετία να δεχτεί κόκκινη κάρτα), ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της πόλης συνεχίζει την πορεία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.
Σε μία σημαντική χρονιά μετά την αποχώρηση του Χρήστου Γκάτα (ο οποίος άφησε το στίγμα του στην ομάδα) και με νέο τεχνικό τον Βασίλη Δραγατζίκη, ο Τοξότης παραμένει πιστός στη φιλοσοφία του. Έτσι παιδιά από τα σπλάχνα του θα αποτελέσουν και φέτος τον βασικό κορμό της ομάδας.
Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Τοξότη συγχαίρει τον δικό της παίκτη Γιώργο Ζαχαράκη για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με την ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς επίσης και όλους τους ποδοσφαιριστές που εισήχθησαν φέτος στα Πανεπιστήμια της χώρας. Παράλληλα, στο πλαίσιο της τελετής του αγιασμού, η ομάδα του Τοξότη εξέφρασε ευχές για υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες του νομού.
Τα νέα αποκτήματα της ομάδας είναι οι Δημήτρης Τσαμάγκος, Νίκος Γκουτζουρέλας, Ζήσης Λίτσιος, Γιώργος Παπαιωάννου, Ευθύμιος Οικονόμου και Στέργιος Μπάρδας, ενώ τη νέα διοίκηση αποτελούν οι Γεώργιος Κοσμίδης (πρόεδρος), Χρήστος Μπαλαής (αντιπρόεδρος), Αποστόλης Νάτσιος (γεν. γραμματέας), Κωνσταντίνος Τσακνάκης (γεν. αρχηγός), Θωμάς Μελανός (ταμίας), Βάιος Αθάνατος (έφορος) και μέλη οι Ιωάννης Γιαννακός, Δημήτριος Βουλτσίδης, Ιωάννης Μπουρουτζίκας και Θεόδωρος Γκουσγκούνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass