Τέλος και τυπικά ο Μάρκοβιτς…

*Ο Ολυμπιακός τον στέλνει στην Παρτιζάν Βελιγραδίου

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2020 21:15

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς εδώ και αρκετό καιρό ήταν παρελθόν από τη λαρισινή ομάδα και χθες μέσω της είδησης της διαπραγμάτευσης του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν Βελιγραδίου για να επιστρέψει στην ομάδα της Σερβίας βγήκαν και οι επίσημοι τίτλοι τέλους της συνεργασίας.


Με τη λαρισινή ομάδα έκανε οκτώ συμμετοχές στη Super League, αλλά ο δανεισμός του διεκόπη και τώρα με την ίδια διαδικασία θα βρεθεί λογικά στην ομάδα που αγωνιζόταν πριν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.
Πάντως εκκρεμότητες υπάρχουν ακόμη στην ομάδα, όπως για παράδειγμα η προσφυγή του Νίκου Καρανίκα, αλλά, οι υποθέσεις των προσφυγών των Γκοΐκοβιτς, Στάνκοβιτς, Πέτριτς που εκδικάζονται από τη FIFA και θα ενημερωθεί η ΑΕΛ μόλις καθαρογραφούν οι αποφάσεις που μέχρι τώρα δεν της έχουν κοινοποιηθεί.
Σχετικά με τον Μάρκοβιτς, οι «βυσσινί» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ, προς πληροφόρηση των δημοσιογράφων, σας κάνουμε γνωστό ότι κατόπιν αιτήματός μας, πριν από έναν μήνα, ζητήσαμε από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, να διακοπεί πρόωρα και έναν χρόνο πριν λήξει ο δανεισμός του, η συνεργασία μας με τον νεαρό διεθνή Σέρβο ποδοσφαιριστή Markovic Svetozar.
Η αιτία που ζητήσαμε τη διακοπή του δανεισμού, ήταν ότι αφενός λόγω τραυματισμού δεν θα είχαμε τον εξαίρετο αυτόν, ποδοσφαιριστή για διάστημα δύο μηνών και αφετέρου διότι θέλουμε να προωθήσουμε στη θέση του στόπερ τον νεαρό επίσης ποδοσφαιριστή μας Χάρη Ηλιάδη, ο οποίος έχει τετραετές συμβόλαιο μαζί μας και έδειξε αμέσως μετά την απόκτησή του τον Ιανουάριο του 2020, ότι μπορεί πολύ σύντομα να γίνει βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας μας, αφού και γρήγορος είναι και καλή τεχνική έχει, αλλά το κυριότερο είναι ότι βασίζει την εξέλιξή του, αλλά και την ποδοσφαιρική του επιβίωση μόνο στην ΑΕΛ, κάτι που είναι αδύνατο να συμβεί με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν πάντοτε το μυαλό τους στην ομάδα στην οποία ανήκουν».
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την περασμένη Παρασκευή κόντρα στον ΠΑΟΚ η επόμενη επίσημη υποχρέωση της λαρισινής ομάδας είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Αλκαζάρ τη μεθεπόμενη Κυριακή.
Μέχρι τότε θα υπάρχουν προπονητικοί ρυθμοί (χθες οι παίκτες είχαν ρεπό) και το Σάββατο θα γίνει φιλικό παιχνίδι στην Καλαμπάκα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ
Βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα Κ19 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ για το οικείο πρωτάθλημα της Super League, καθώς έχασε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 5-0.
Στο πρώτο μέρος μπορεί οι παίκτες των Γκαρσία-Σνάουτσερ να απείλησαν χωρίς να σκοράρουν, αλλά στο δεύτερο μέρος πέτυχαν πέντε γκολ με την είσοδο του Κωνσταντέλια στο ημίχρονο αν είναι καθοριστική. Ο νεαρός μέσος άνοιξε το σκορ στο 50' για να έρθει ο Αβεντισιάν στο 65' και να κάνει το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στο 75' ο Γκορντεζιάνι πήρε την ασίστ από τον Κωνσταντέλια και έκανε το 3-0, ενώ δύο λεπτά μετά οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Κωνσταντέλια να κάνει το 4-0. Το τελικό 5-0 το έκανε ο Γκορτεζιάνι στο 86' μετά από ατομική ενέργεια.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-0
Άρης - Λαμία 2-1
Αστέρας - Παναθηναϊκός 2-3
ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 5-0
Ατρόμητος - Βόλος 1-0
ΠΕΜΠΤΗ 8/10
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/10
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ 3
2. Παναθηναϊκός 3
3. Άρης 3
4. Ατρόμητος 3
5. ΟΦΗ 3
6. ΑΕΚ 0
7. Απόλλων Σμ. 0
8. Ολυμπιακός 0
9. ΠΑΣ Γιάννινα 0
10. Αστέρας 0
11. Λαμία 0
12. Βόλος 0
13. Παναιτωλικός 0
14. ΑΕΛ 0

 
 
Του Σωτ. Κέλλα
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass