Φιλική νίκη πέτυχε ο Δωτιέας

*Με ανατροπή κέρδισε τον αξιόμαχο Οικονόμο 2-1 *Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2020 21:20

Αγώνα πρωταθλήματος θύμιζε η προχθεσινή φιλική αναμέτρηση στην Αγιά, όπου ο Δωτιέας στο δημοτικό γήπεδο της πόλης επικράτησε με ανατροπή του αξιόμαχου Οικονόμου Τσαριτσάνης, με σκορ 2-1, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στα μέχρι τώρα

φιλικά παιχνίδια.

Παρότι χώριζε μια κατηγορία τις δύο ομάδες, έγινε ένα δυνατό παιχνίδι και εκτός των τριών γκολ που σημειώθηκαν, είχαμε αρκετές καλές στιγμές, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο, για λογαριασμό τους.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλεύτηκαν τη νευρικότητα των γηπεδούχων, που έκαναν πολλά λάθη και ήταν κατώτεροι του αναμενομένου.
Έτσι στο 13’ ο Τσουμάνης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενουμένους πετυχαίνοντας το 0-1, αξιοποιώντας σέντρα του Ντάλλα.
Παρά τις εξαιρετικές ενέργειες του δραστήριου Κώστα Μακρή, ο Δωτιέας δεν έφτασε στην ισοφάριση και οι δύο ομάδες με αυτό στο σκορ πήγαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48’, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Αγιάς που μπήκε ορεξάτο στο παιχνίδι, κέρδισε πέναλτι, όταν σε σέντρα του Ντακούλα η μπάλα βρήκε το χέρι του Μιφτάρι.
Από τα έντεκα μέτρα ο έμπειρος Θωμάς Τσιρογιάννης νίκησε τον αειθαλή Παναγιώτη Νούσια, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Από κει και πέρα ο Δωτιέας βρήκε ρυθμό, απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ανεβάζοντας συνεχώς την αποδοσή του, κατάφερε στο 77’ , να κάνει την ολική ανατροπή.
Ο νεαρός Φουκαλάς από δεξιά έβγαλε τη σέντρα, ο Μακρής πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας και στο δεύτερο δοκάρι ο Κώστας Χατζής με θεαματική ενέργεια, πέτυχε το 2-1, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι το τέλος, παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διευρύνουν τη νίκη τους και οι φιλοξενούμενοι, για να φτάσουν στην ισοφάριση.
Γενικά μπορούμε να πούμε πως τόσο ο τεχνικός του Οικονόμου Νίκος Φώλλας όσο και ο προπονητής του Δωτιέα Τάσος Μπεριτζάς με τον συνεργάτη του Κώστα Παπαρίζο, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία (3ος όμιλος) και στην Α’ τοπική κατηγορία, αντίστοιχα.
Είδαν τα καλά στοιχεία των παικτών τους, αλλά εντόπισαν και τις αδυναμίες που θα προσπαθήσουν να διορθώσουν, μέχρι την έναρξη των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αδάμος Κουκούλης, με τη συνδρομή των βοηθών Δημήτρη Μίχου - Γρηγόρη Δεδικούση.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τάσος Μπεριτζάς-Κώστας Παπαρίζος): Φαρμάκας (46' Μάλτζαρης), Παππάς (90' Γεωργοβίτσας), Δημολιός, Σούλης (70' Κόκκινος), Τσιάμης (46' Τσακάλι), Ν. Γούτος (46' Παπαγιαννούλης), Μακρής (84' Κορλός), Ντακούλας (74' Μάντσε), Πατσιωτός (67' Φουκαλάς), Τσιρογιάννης, Κ. Χατζής.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Noύσιας, Μιφτάρι, Ντούφας (81' Στ. Δραχαλίβας), Ντελής, υπό δοκιμήν παίκτης (61' Αποστολάκης), Πάτσης, Ντάλλας, Θ. Χατζής, Τσουμάνης, Χ.Γ. Μουλτσιάς, Λαβαντσιώτης (74' Κωνσταντινίδης).
*Τον αγώνα παρακολούθησε και ο προπονητής του Αετού Μακρυχωρίου Κώστας Κατσάρας (φωτ.), ο οποίος εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια τόσο για την πρώην ομάδα του τον Οικονόμο, όσο και για τον Δωτιέα Αγιάς.
* Ο Τσαριτσανιώτης γυμναστής Νίκος Καραμήτσιος ανέλαβε καθήκοντα συνεργάτη του Νίκου Φώλλα, ενώ - επιπρόσθετα - θα προπονεί τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, με την οργάνωσή τους από διοικητικής πλευράς να είναι ευθύνη των μελών του Συμβουλίου Γιάννη Σκάντζου - Θανάση Μπαρδανίκα.
ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΕΤΟΛΟΦΟ
Αύριο εν τω μεταξύ και ώρα 18:00, ο Δωτιέας σε νέα φιλική αναμέτρηση θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αετού Αετολόφου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass