Για το βήμα παραπάνω οι γυναίκες του ΝΟΛ

ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΟ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ «ΒΛΕΠΕΙ» ΦΕΤΟΣ ΕΞΑΔΑ - ΧΡ. ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΙΔΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ - Ι. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2020 21:26

Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΛ, η οποία θα δώσει το «παρών» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο κορυφαίο Εθνικό πρωτάθλημα (Α’ Εθνική).

Η λαρισινή ομάδα ευελπιστεί να κάνει το βήμα παραπάνω στη φετινή διοργάνωση που σημαίνει ότι αφενός θα παλέψει για την άνετη παραμονή και αφετέρου θα διεκδικήσει την είσοδό της στην εξάδα. Οι απαιτήσεις ανεβαίνουν σε μία δύσκολη χρονιά, καθώς κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει πώς θα κυλήσει το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι γυναίκες του ΝΟΛ έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι αποτελούν ένα ανταγωνιστικό σύνολο για κάθε αντίπαλο και μία υπολογίσιμη δύναμη από την Ελληνική περιφέρεια που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.
«Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Φυσικά υπάρχουν οι μεγάλες δυνάμεις του χώρου, αλλά θα παλέψουμε φέτος να μπούμε στην εξάδα. Εάν το πετύχουμε θα είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία για μας» δήλωσε ο έφορος του τμήματος γυναικείας υδατοσφαίρισης του ΝΟΛ, Χρήστος Τουλουμτζίδης και πρόσθεσε:
«Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά εμείς είμαστε εδώ το παλεύουμε και περιμένουμε όλα τα κορίτσια στην πισίνα. Όλοι μαζί πιστεύω θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, όχι μόνο αυτές που έχουν να κάνουν με την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και τις αγωνιστικές. Είναι η 3η χρονιά για μας στην Α’ Εθνική και εάν εξαιρέσουμε κάποιες προσπάθειες του αντιδημάρχου κ. Αδαμόπουλου, δεν έχουμε κάποια ουσιαστική στήριξη από την πόλη και ας είμαστε η μόνη ερασιτεχνική ομάδα που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα Α’ Εθνικής».
Ο κ. Τουλουμτζίδης αναφέρθηκε και στο νέο πρωτάθλημα λέγοντας πως «το πιο πιθανό είναι να αλλάξει φέτος το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων της Α’ Εθνικής που σημαίνει ότι όλοι θα παίξουν εναντίων όλων. Αυτό πιστεύω είναι καλό για την πόλη μας, γιατί θα έρθουν ομάδες υψηλού επιπέδου όπως η Βουλιαγμένη, ο Ολυμπιακός, ο Εθνικός που πρωταγωνιστούν στον χώρο. Πιστεύουμε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής» κατέληξε ο κ. Τουλουμτζίδης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι επικεφαλής της τριμελούς διοικούσας επιτροπής του τμήματος γυναικείας υδατοσφαίρισης του ΝΟΛ είναι ο κ. Δημήτρης Κουρέτας και μέλος ο κ. Στέλιος Χασιώτης.
Η προετοιμασία της ομάδας διεξάγεται καθημερινά στο κλειστό κολυμβητήριο του ΕΑΚΛ.

 

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Στο «τιμόνι» της γυναικείας ομάδας πόλο του ΝΟΛ θα βρίσκεται φέτος ο Γιάννης Θεοχάρης. Γνώριμος στην ομάδα, αφού πέρυσι είχε το πόστο του βοηθού προπονητή από τα μέσα της σεζόν, ωστόσο φέτος αναλαμβάνει εξολοκλήρου τον σχεδιασμό της νέας ομάδας, έχοντας άμεσο συνεργάτη τον Κώστα Γαβριά.
«Είναι μία πρόκληση για μένα η φετινή χρονιά. Το κλίμα είναι άριστο, υπάρχει αμέριστη στήριξη από τη διοίκηση, καλή επικοινωνία και συνεργασία, οι αθλήτριες είναι έμπειρες και ικανές και πιστεύω ότι όλο αυτό είναι προς όφελος για μένα για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Εάν είμαστε σοβαροί και κρατήσουμε χαμηλούς τους τόνους όλα μπορούν να γίνουν» σχολίασε ο Γιάννης Θεοχάρης και πρόσθεσε:
«Σύμφωνα με το ρόστερ που έχουμε δεν μπορώ να πω ότι απλά και μόνο η παραμονή είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ομάδα ενισχύθηκε στις θέσεις που έπρεπε και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.
Μας περιμένει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εάν εξαιρέσουμε τις μεγάλες δυνάμεις, όπως η Βουλιαγμένη, ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός, οι υπόλοιπες ομάδες είμαστε στα ίδια σχεδόν επίπεδα και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Τα πάντα ωστόσο θα κριθούν μέσα στην πισίνα» κατέληξε ο τεχνικός Γιάννης Θεοχάρης.
Η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας πόλο του ΝΟΛ θα διαρκέσει περί τις 4 εβδομάδες. Εκτός των προπονήσεων έχουν προγραμματιστεί και κάποια φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα ο ΝΟΛ θα φιλοξενήσει τη Γλυφάδα για ένα τριήμερο, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στον Πειραιά όπου θα δώσει μία σειρά φιλικών αγώνων με τον Εθνικό.

 

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Αποκτήθηκαν: Χρυσή Καζάνα (από τη Γαλλική Λιλ), Ελευθερία Τζελέπη (από τον Εθνικό), Δήμητρα Μανιάτη (από τη ΝΕ Πατρών), Αναστασία Κόκκινου (από τη Γλυφάδα), Μαρία Μάστορη (έμεινε ελεύθερη από την Ηλιούπολη), Τόνια Σολανάκη (από τον Πανιώνιο).
Αποχώρησαν: Ευγενία Πουστινίκοβα, Ελένη Γούλα, Ιόλη Μπενέκου.
Διατηρήθηκαν στο ρόστερ: Σταυρούλα Παπαϊωάννου (τερματοφύλακας), Βασιλική Ιωακείμ (φουνταριστή), Αθηνά Κολτσίδα (αμυντικός), Ηρώ Καρυπίδου, Μελίνα Καρυπίδου, Ιωάννα Τουλουμτζίδου, Μαρία Πετάση, Δέσποινα Μανακούσιου, Βασιλική Χασιώτη (περιφερειακές).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass