Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2020 20:20

Αλλαγή ώρας κλήρωσης στην Α’ DE-TOX

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΝΛ

Από τη γραμματεία της ΕΠΣΝΛ ανακοινώνεται η μετάθεση της ώρας της κλήρωσης του Πρωταθλήματος της Α’ DE-TOX για αύριο Παρασκευή 11.09.20 από τις 20.00 στις 19.30, λόγω του ορισμού της πρεμιέρας της ΑΕΛ την ίδια μέρα  από τη Super League.


Καλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων (μέχρι δύο/σωματείο) να παρευρίσκονται στο ξενοδοχείο «Διόνυσος»  στην ώρα τους, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται.
Επιπλέον, ανακοινώνεται ότι η κλήρωση της Α1’ κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 15 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19.30 στο ξενοδοχείο «Διόνυσος».

 

Αιτήσεις συμμετοχής και δικαιολογητικά Διαιτητών

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Από την Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι όλοι οι Διαιτητές και Βοηθοί Διαιτητές που επιθυμούν να πάρουν μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα για την περίοδο 2020-2021, θα πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία της ΕΠΣΝ Λάρισας τα παρακάτω δικαιολογητικά μέχρι τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020:
- Για τους Διαιτητές και Βοηθούς Διαιτητές:
α) Αίτηση συμμετοχής.
β) Πρόσφατο αντίγραφο ποινικού μητρώου.
γ) Καρδιολογικές εξετάσεις, πρόσφατο τεστ κοπώσεως και υπέρηχο καρδιάς από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό με τις σχετικές γνωματεύσεις.
δ) Οφθαλμολογική εξέταση από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό με τις σχετικές γνωματεύσεις (για οπτική οξύτητα και αντίληψη χρωμάτων).
* Οι αξιολογημένοι Διαιτητές και Βοηθοί Διαιτητές, όπως και οι υπό αξιολόγηση Διαιτητές και Βοηθοί Διαιτητές για τους οποίους τα παραπάνω έγγραφα είναι προαπαιτούμενα για την ΚΕΔ θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά και στην ΕΠΣΝ Λάρισας (να κρατηθούν αντίγραφα αυτών).

 

Νέο φιλικό των Γόννων

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021, ο Όλυμπος Γόννων θα αντιμετωπίσει στην έδρα του  μεθαύριο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, την Δόξα Βλαχογιαννίου.
Είναι το 4ο φιλικό για την ομάδα των Γόννων που βρίσκεται σε καλό δρόμο κάτω από τις οδηγίες του Δημήτρη Κωστή, που έδειξε μία καλή αγωνιστική εικόνα και στο 3ο της φιλικό ματς, όπου αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον Πύρρο.

 

Εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α.Ε.Λ. «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Στις 17 Σεπτεμβρίου του 2020, ημέρα Πέμπτη, θα διεξαχθούν οι εκλογές ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου «Αθλητική Ένωση ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Λάρισας» όπως προβλέπει το καταστατικό.
Η διαδικασία θα διεξαχθεί στις 18:30 στον χώρο εκδηλώσεων του «Kokus Cafe» που βρίσκεται στην περιφερειακή Τρικάλων έναντι σχολείου Καραβάνα.
Πριν την εκλογική διαδικασία θα προηγηθεί γενική συνέλευση, απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης, εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διαδικασία εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, παρουσία εκλογικού δικαστικού αντιπροσώπου όπως προβλέπουν οι νέες διατάξεις του Υφυπουργείου Αθλητισμού.
Καλούνται όλα τα ενεργά μέλη τα οποία είναι καταγεγραμμένα και ταμειακώς εντάξει να παρευρεθούν στην παραπάνω διαδικασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass