Και τυπικά Γκούντγουιν και Ρόι στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ…

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2020 21:15

Το χρονικό δύο προαναγγελθέντων γάμων ολοκληρώθηκε χθες στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση των Σακ Γκούντιγουιν και Νταριους Ρόι.


Ο Αμερικανός φορ Σακίλ Γκούντγουιν γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1994 στο Ντεκατούρ της Τζόρτζια και έχει ύψος 2,06. Αγωνίστηκε σαν πρωτοετής στους Μέμφις Τάιγκερς πετυχαίνοντας τη συμμετοχή σε 36 αναμετρήσεις. Μάλιστα, είχε κατά μέσο όρο 7,39 πόντους (46,6% διπ., 62,8% β.), 4,44 ριμπάουντ, 1,33 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1,1 κοψίματα σε 20,6 λεπτά συμμετοχής. Πέρασε για πρώτη φορά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας, όπου πρόλαβε να συμμετάσχει σε 6 ματς, με 15,83 πόντους (55,4% διπ., 56,1% β.), 4,33 ριμπάουντ σε 21,8 λεπτά συμμετοχής. Τον Νοέμβριο, έφυγε από την ΑΕΚ Λάρνακας για να συμμετάσχει στη Science City Jena του Bundesliga του Μπάσκετ. Την 1η Ιουλίου 2017, ο Γκούντγουιν εντάχθηκε στο Ρέθυμνο έχοντας κατά μέσο όρο 12 πόντους και 7,5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στην ελληνική κορυφαία κατηγορία. Στις 18 Ιουλίου 2018 πήγε στην ιταλική Σκαφάτι (Α2 Ιταλίας), ενώ τη σεζόν 2019-20 στη Γιάλοβα Μπελεντίβε (Α1 Τουρκίας), όπου σημείωσε κατά μέσο όρο 8,8 πόντους, 11,1 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ ανά παιχνίδι. Στις 14 Αυγούστου 2020, υπέγραψε με τη Ρίλσκι Sportist στη Βουλγαρία, αλλά λόγω κορονοϊού η μεταγραφή χάλασε και επέστρεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ.
Ο Αμερικάνος Ντάριους Ρόι αγωνίζεται ως πλέι μέικερ και τελείωσε το Κολλέγιο του Μιλγουόκι. Ο παίκτης έχει ύψος 1,85 γεννήθηκε στο Λιούτον της Οκλαχόμα στις 3 Μαρτίου 1998 και έπαιξε συνολικά 77 παιχνίδια στο κολλεγιακό πρωτάθλημα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Κολεγίου του Μιλγουόκις είναι παιδί του Έρλ και της Κουτίρα Ρόι, ενώ το ψευδώνυμό του είναι D. Roy. Όπως αναφέρει, έπαιζε στο UWM επειδή του άρεσε το προπονητικό προσωπικό, η οικογενειακή ατμόσφαιρα και η ατμόσφαιρα με την ομάδα… Το είδε επίσης ως μια εξαιρετική ευκαιρία να παίξει στο επίπεδο NCAA DI. Στόχος είναι να παίξει μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο. Η πιο αξέχαστη αθλητική εμπειρία ήταν όταν κέρδισε γυμνασιακό τίτλο και προχώρησε στην καλύτερη οκτάδα στο τουρνουά NJCAA. Τα χόμπι του περιλαμβάνουν βιντεοπαιχνίδια, παρέα με την ομάδα παίζοντας πινγκ-πονγκ και ψάρεμα.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass