Στην τελική ευθεία ενόψει ΠΑΟΚ

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΕΛ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ - ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΣΠΑΡΒ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΔΑΚΤΥΛΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑΝΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2020 21:04

Η αντίστροφη μέτρηση για την ΑΕΛ ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προσεχή Παρασκευή (20:30) άρχισε.

Οι «βυσσινί» καλούνται να ξεκινήσουν τον φετινό μαραθώνιο στη Super League με ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που όπως επισήμανε ο τεχνικός των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου λόγω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων (σ.σ. ακολουθεί ο νοκ-αουτ αγώνας με την Μπενφίκα στις 15 Σεπτεμβρίου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League) δείχνει πιο έτοιμη. Η ΑΕΛ βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το ματς στην Τούμπα και από σήμερα ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θα αρχίσει να «δείχνει» στις προπονήσεις τα πλάνα του σχετικά με το πώς θα παραταχθεί η ΑΕΛ, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με στόχο μία καλή αγωνιστική εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.
Το νέο πρόσωπο στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ ήταν ο Τιμ Σπαρβ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Φινλανδίας και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΔΑΚΤΥΛΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑΝΟΥΛΗΣ
Τετραετές επαγγελματικό συμβόλαιο θα υπογράψουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές Γιώργος Δάκτυλας και Απόστολος Κοτσιανούλης, οι οποίοι άφησαν θετικές εντυπώσεις κατά την προετοιμασία της ΑΕΛ στα 3-5 Πηγάδια στη Νάουσα, αλλά και στα φιλικά που έδωσαν οι «βυσσινί». Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ «κατόπιν κοινής απόφασης του κ. Αλεξίου Κούγια και Μιχάλη Γρηγορίου, γίνονται επαγγελματίες οι νεαροί ποδοσφαιριστές Γιώργος Δάκτυλας και Απόστολος Κοτσιανούλης.
Και οι δύο είναι γεννημένοι το 2001 και ανταποκρίθηκαν πλήρως και με τον καλύτερο τρόπο στη δύσκολη προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια στη Νάουσα, υπό την εποπτεία του προπονητού μας κ. Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του κ.κ. Γεωργιάδη, Γελαδάρη και Παναγούλη και είχαν εξαιρετική απόδοση σε όλα τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.
Και οι δύο θα υπογράψουν τετραετές συμβόλαιο και μαζί με τους Σουλούκο, Γρηγορόπουλο, Φουρκιώτη, Ηλιάδη, Μαιδανό, Χαλάτση, Στοίνοβιτς, Γλυνό, Λουφάκη, Ζαχαράκη, αποτελούν τόσο το παρόν όσο και το μέλλον της ιστορικής ομάδας μας.
Η ΑΕΛ μετά από τη φουρνιά της μεγάλης ομάδας που σάρωσε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας τη δεκαετία του 1980, έχει και πάλι στις τάξεις της μία καταπληκτική βάση νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών, που όλοι έχουν γεννηθεί μετά το 2000 και είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται.
Με σκληρή και μεθοδική δουλειά στις ομάδες Κ19 και Κ17 υπό την εποπτεία των εξαίρετων Λαρισαίων προπονητών Μίλτου Ζιάκα και Αποστόλου Ευαγγέλου εγγυάται ότι το όραμα μιας ομάδας που θα βασίζεται κυρίως σε Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν είναι καθόλου μακριά» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass