Προέχει η στήριξη προς τα σωματεία

*ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΜΠΩΝ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ Δ. ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗ *ΓΙΑ 3η ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2020 20:02

Συνάντηση με τον δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης με κύριο θέμα συζήτησης τη στήριξη του Δήμου προς τα σωματεία της περιοχής.


Οι δύο άνδρες είχαν απόλυτη ταύτιση απόψεων για την αναγκαιότητα ύπαρξης ενεργών ποδοσφαιρικών ερασιτεχνικών σωματείων στις περιφέρειες του Νομού, αφού εκτός από την άθληση και ευεξία για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές προσφέρουν και κοινωνικοπολιτιστική ανάπτυξη, κρατώντας ζωντανές τις περιοχές.
Ο δήμαρχος Τεμπών αναγνωρίζοντας τον τρόπο διαχείρισης της οικονομικής κρίσης από το Δ.Σ. της ΕΠΣΝΛ με τις δωρεάν παροχές προς τα σωματεία, δεσμεύτηκε, λόγω της απαγόρευσης διοργάνωσης χοροεσπερίδων και προσέλευσης φιλάθλων στα γήπεδα, ότι θα ενισχύσει έμπρακτα τα σωματεία, στηρίζοντάς τα οικονομικά.
Στη συνάντηση εκτός των προαναφερθέντων παρευρέθηκαν από πλευράς της ΕΠΣΝΛ ο διοικητικός κ. Γκουτζαμάνης Ιωάννης, ενώ από τον Δήμο Τεμπών οι αντιδήμαρχοι κ. Μητσογιάννης Νικόλαος και κ. Γκατζόγιας Παναγιώτης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σίμος Βασίλειος.
Οι συναντήσεις του προέδρου της ΕΠΣΝΛ κ. Μπουχλαριώτη με τους δημάρχους των Δήμων του νομού θα συνεχιστούν μέσα στις επόμενες μέρες, λόγω της έντονης ανησυχίας για τη βιωσιμότητα των σωματείων. Τέλος στη συνάντηση τονίστηκε ότι η συνεργασία των τοπικών φορέων με την ΕΠΣΝΛ τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.
ΓΙΑ 3η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ
Η διοίκηση της ΕΠΣΝ Λάρισας ανακοίνωσε τη διενέργεια μεγάλης λαχειοφόρου, πολλαπλών κληρώσεων. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση «ο θεσμός που για δύο χρόνια είχε τεράστια απήχηση στα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού υλοποιείται - μετά από απαίτηση των ομάδων - για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Υπενθυμίζεται πως η λαχειοφόρος πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΕΠΣΝΛ, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της, καθώς το αντίτιμο των λαχνών θα αποτελεί έσοδο για τους συλλόγους, ως οικονομική συνεισφορά. Για την αξιοπιστία της διαδικασίας κάθε χρόνο οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν τα δώρα προκύπτουν μέσω της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου.
Την πρώτη χρονιά ο νικητής του αυτοκινήτου κ. Καραγκόγος Ιωάννης είχε προμηθευτεί τον τυχερό λαχνό από το σωματείο του Όλυμπου Καρυάς, ενώ το μηχανάκι κληρώθηκε σε λαχνό που προμηθεύτηκε από το σωματείο της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων ο κ. Παπαγεωργίου Αρίστος.
Τη δεύτερη χρονιά ο νικητής του αυτοκινήτου κ. Κοσμάνος Αστέριος είχε προμηθευτεί τον τυχερό λαχνό από τη Λάρισα, ενώ το μηχανάκι κληρώθηκε σε λαχνό του σωματείου του Πανιωνίου Ν. Σμύρνης.
Φέτος, στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουν τα σωματεία με την παύση των χοροεσπερίδων και την απαγόρευση των φιλάθλων στα γήπεδα, η λαχειοφόρος αποτελεί ένα σημαντικό έσοδο για τις ομάδες.
Σημειώνεται επιπλέον, ότι το 10% της αξίας των λαχνών καταβάλλεται υπέρ του Ταμείου Αρωγής των αναξιοπαθούντων ποδοσφαιριστών» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass