Φιλικό 1-1 για Π.Ο.Ε. και Φαλανιακό

ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΟ «ΚΑΜΙΝΙ» ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2020 20:15

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Ενδιαφέρων και δυνατός ήταν ο χθεσινός φιλικός αγώνας ανάμεσα στον «νεοφώτιστο» στη Γ’ Εθνική Π.Ο. Ελασσόνας και στον φιλόδοξο Φαλανιακό.

Παρά τις χθεσινές υψηλές θερμοκρασίες, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα δραστήριοι, δημιουργώντας αρκετές φάσεις. Σίγουρα, οι δύο προπονητές Ζήσης Ζιάγκας και Κώστας Νεμπεγλέρας έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους.
Στο α’ ημίχρονο, ο Π.Ο.Ε. εμφανίστηκε πιο δραστήριος αγωνιστικά και έχασε κλασικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Ο Φαλανιακός ανέβασε ρυθμούς στις αρχές του β’ ημιχρόνου.
Πάντως, δεν πέρασε απαρατήρητη η σχολαστική εφαρμογή του απαραίτητου υγειονομικού πρωτοκόλλου, κατά του κορονοϊού, στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι της Ελασσόνας.
Φάσεις - γκολ
8’: Επικίνδυνο σουτ του Πετκολάι και ο γκολκίπερ του Φαλανιακού έτοιμος μπλοκάρει.
10’: Ωραίος συνδυασμός των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του δραστήριου Πετκολάι που από τα αριστερά σουτάρει δυνατά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ντιντή.
35’: Μακρινό σουτ του Λαγού φεύγει άουτ.
42’: Νέα οργανωμένη επίθεση των Ελασσονιτών και το σουτ του Καραγκούνη καταλήγει άουτ.
47’: Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ, όταν το επικίνδυνο σουτ του Λόλα φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γούπου.
79’: Ωραία προσπάθεια των παικτών του Κώστα Νεμπεγλέρα, η μπάλα στα πόδια του δραστήριου Τσιάκου που μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά και ανατρέπεται. Το πέναλτι που καταλογίζει ο διαιτητής εκτελεί με επιτυχία ο ίδιος ο Τσιάκος, γράφοντας το 0-1 για τον Φαλανιακό.
84’: Ευκαιρία για τον νεοεισελθόντα Μπαρλαγιάννη όταν το σουτ που επιχειρεί από εξαιρετική θέση μπροστά στην εστία του Φαλανιακού μπλοκάρεται από τον γκολκίπερ Γκρέι.
85’: Ορεξάτοι και δραστήριοι οι νεαροί παίκτες του Π.Ο.Ε. φθάνουν στην ισοφάριση, όταν μετά από έξυπνο συνδυασμό το ωραίο πλασέ σουτ του νεοεισελθόντα Παύλου Παναγιώτου βρίσκει δίχτυα και γράφει το 1-1, μέσα σε χειροκροτήματα των λίγων φιλάθλων.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Μπουρουτζίκας, Μίχος, Δεδικούσης.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Γκαντούνας, Λαγός, Νταμπώσης, Αθανασούλης, Γκαμπέτας, Λαζαρίδης, Πετκολάι, Ματούλας, Καραγκούνης.
Αγωνίστηκαν στο β’ ημίχρονο και οι: Καραμούλας, Μουστάκας, Καλαϊτζίδης, Ζηρδέλης, Μπαρλαγιάννης Ν., Χατζηβασίλης, Παναγιώτου.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας): Ντιντής (Γκρέι), Πανταζής Ηλ., Μαχαίρας, Κολοβός, Γιαννακόπουλος, Πανταζής Γ., Αντωνόπουλος, Ντανίκας, Λόλας, Τσιάκος, Νάστας.
Αγωνίστηκαν και οι: Λυγούρας, Κακανούλιας, Παπαθανασίου Γιάννης, Παπαθανασίου Παναγιώτης, Σαμπαλάρη, Μπλάνας, Κουδέρης, Ξεσφίγγης, Γκανάτσιος, Ιγγλέζος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass