Κοντά σε Σούλτσε ο Απόλλων Λάρισας

ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΜΕ ΤΗΝ Κ-19 ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ - ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2020 21:09

Κοντά σε συμφωνία με τον 20χρονο επιθετικό Μαρίνο Σούλτσε βρίσκεται ο Απόλλωνα Λάρισας.

Ο νεαρός φορ αναδείχθηκε πέρσι πρώτος σκόρερ της Κ19 του Παναθηναϊκού με 10 τέρματα σε 20 αγώνες στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ Κ19 και συνολικά με τη φανέλα της Κ19 των «Πρασίνων» μετρά 40 συμμετοχές με απολογισμό 17 τέρματα.
Από κει και πέρα, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα με πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές και αναζητούν ένα στόπερ, ένα αριστερό μπακ, σέντερ φορ και δύο πλάγιους επιθετικούς.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά και ίσως και νωρίτερα, αν οι συζητήσεις έχουν αίσιο τέλος με τους υπό μεταγραφήν ποδοσφαιριστές.

 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι θα δώσει μεθαύριο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος και θα αγωνιστεί στο στάδιο του Αλμυρού στις 18:00 με την ομώνυμη ομάδα, η οποία και συμμετέχει στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Θα ακολουθήσει ένα δυνατό φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου μάλλον στην Φιλιππούπολη και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα παίξει ο Απόλλωνας πάλι στη Λάρισα με την Κηφισιά, που διαθέτει μία ομάδα με έμπειρους παίκτες και η οποία έχει υψηλές φιλοδοξίες.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass