Εκδικάστηκαν οι προσφυγές

*Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΕΜΠΤΗ Ή ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2020 20:20

Εκδικάστηκαν οι προσφυγές κατά των αποφάσεων της ΕΠΟ στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ, καθώς οι νομικοί εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων πλευρών κατέθεσαν τα επιχειρήματά τους στην αρμόδια επιτροπή.


Θυμίζουμε ότι, κατά περίπτωση, κατά της ΕΠΟ προσέφυγαν τα Χανιά, η Κέρκυρα και ο Απόλλων Πόντου, ενώ πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της Ομοσπονδίας έκαναν Απόλλων Λάρισας και επτά ομάδες της Football League.
Η απόφαση του Διαιτητικού αναμένεται έως το τέλος της εβδομάδας, πιθανότατα Πέμπτη ή Παρασκευή.
Θυμίζουμε ότι η ΕΠΟ στην Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να αυξηθούν οι ομάδες της SL2 από 12 σε 18 και η Football League να έχει 16 ομάδες αντί για 14.
Προκειμένου να προχωρήσει η απόφαση αυτή για τη SL2, θα υποβιβαστούν Κέρκυρα, Απόλλων Πόντου και θα προβιβαστούν οι 8 πρώτοι από τη Football League.
Σε ό,τι αφορά τη Football League και την κατάργησή της, η ΕΠΟ έστειλε σχετικό αίτημα στον Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος περιμένει οριστική απόφαση από τη διοργανώτρια με βάση την πρόσφατη τροπολογία των 3/4 του Δ.Σ.
Δύο όμιλοι στην SL2 μπορούν να προκύψουν μόνο εφόσον καταργηθεί η FL κάτι για το οποίο απαιτείται σχετική τροποποίηση του νόμου εκ μέρους του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass