Νίκη πέτυχε ο Αετός Μακρυχωρίου

*Χθες σε φιλικό αγώνα επί του Ατρομήτου Παλαμά με 2-1

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2020 20:10

Δεύτερο φιλικό σε διάστημα 48 ωρών έδωσε ο Αετός Μακρυχωρίου (μετά το άτυπο σούπερ καπ στη Φαλάνη αφού έπαιξαν η ομάδα που ήταν πρώτη στη βαθμολογία της Α’ ΕΠΣΛ όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα με αυτή που αναδείχτηκε κυπελλούχος μέσω κλήρωσης).


Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα υποδέχτηκε τον Ατρόμητο Παλαμά του Τάκη Παραφέστα και αναδείχτηκε νικήτρια με 2-1 (αρχικά το παιχνίδι ήταν να διεξαχθεί στην Καρδίτσα, αλλά με ανακοίνωση της η γειτονική Ένωση ανέβαλε όλα τα φιλικά παιχνίδια λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης από τον κορονοϊό κι έτσι ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Μακρυχωρίου).
Στο α’ ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν πιο ουσιαστικός και προηγήθηκε μόλις στο 5’ με τον Μίχο, ενώ στο 16’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 καθώς το σουτ του Κατσιγιάννη αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι του Αναστασίου. Την ίδια τύχη είχε σουτ του ίδιου παίκτη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
Στο 59’ σημειώθηκε η ισοφάριση για τον Αετό όταν ο υπό δοκιμή από την Αστραπή Ν.Π. νεαρός Μητάκος με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 90’+3’ ο Μουξιός με κοντινό σουτ.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας): Αναστασίου, Γκαμπέτας, Δραγατσίκης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Αλεξανδρής, Κολοβός, Παπαδόπουλος, Κατσαμάγκας, Μάντζαρης, Λεσάι (Γκατζιούρας, Μπενεχούτσος, Μουξιός, Λάλλας, Μητάκος, Γουλούλης, Γαγάρας, Μπάρδας).

ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Στο γήπεδο Λιτοχώρου ο ΠΟ Ελασσόνας αντιμετώπισε την ΑΕ Καρίτσας. Η ομάδα της Ελασσόνας προηγήθηκε με τον Γκαμπέτα, ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πήραν τη νίκη με 5-1.
Εκτός έδρας νίκη με 4-3 πέτυχε σε άλλο φιλικό παιχνίδι ο Παναγροτικός Νίκαιας επί της Ακαδημίας Πλαταμώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass