Αλλάζει επίπεδο ο Δωτιέας

*Μετρήσεις έγιναν από το Κέντρο «The Medical Project»

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2020 20:10

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του ο Δωτιέας Αγιάς, ο οποίος αλλάζει σε όλα τα επίπεδα και σε επαγγελματικά πλέον πρότυπα.


Πριν από λίγες μέρες στο δημοτικό γήπεδο της Αγιάς πραγματοποιήθηκε Εργομετρική Αξιολόγηση Πεδίου στους παίκτες, έτσι ώστε να αποτυπωθεί το επίπεδο της αγωνιστικής τους κατάστασης. Το σύνολο των παικτών με πολύ μεγάλη διάθεση έκανε τις μετρήσεις, διότι οι δείκτες μέτρησης της απόδοσής τους θα είναι ο οδηγός για την προπόνηση υπό την καθοδήγηση του Τάσου Μπεριτζά και των συνεργατών του, Κώστα Παπαρίζου και Λεωνίδα Κιόρογλου.
Μετρήσεις οι οποίες θα επαναλαμβάνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου για την καλύτερη κατάσταση και απόδοση των παικτών.
Οι μετρήσεις έγιναν από το κέντρο αποκατάστασης THE MEDICAL PROJECT με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαϊωάννου και των συνεργατών, Κώστα Γαλανόπουλο, Γρηγόρη Νασίκα και Βασίλη Σταύρου.
Η τεχνογνωσία και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός που χρησιμοποιείται από το εξειδικευμένο προσωπικό του (φωτοκύτταρα, βιοηλεκτρική εμπέδηση, GPS, ειδικά δυναμόμετρα) προσφέρουν αξιοπιστία στον τομέα της πρόληψης τραυματισμών, υπηρεσίες που λίγες επαγγελματικές ομάδες στην Ελλάδα διαθέτουν. Η εργομετρική αξιολόγηση περιελάμβανε α) λήψη σωματομετρικών χαρακτηριστικών, β) αξιολόγηση αλτικής ικανότητας και ισχύος κάτω άκρων, γ) αξιολόγηση βαθμού συμμετρίας μεταξύ αγωνιστών και ανταγωνιστών μυών κάτω άκρων με τη χρήση εξειδικευμένων δυναμόμετρων (τετρακέφαλος-δικέφαλος), δ) αξιολόγηση ευκαμψίας-κινητικότητας κάτω άκρων, ε) αξιολόγηση επιτάχυνσης και μέγιστης δρομικής ταχύτητας, στ) αξιολόγηση δρομικής ευκινησίας (agilitytest) και ζ) αξιολόγηση καρδιοαναπνευστικής αντοχής με τη χρήση GPS.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass