Νέα φιλική νίκη για την Κ-19 της ΑΕΛ

*Επικράτησε χθες στη Νεάπολη του Ηρακλή Λάρισας με 1-0 *Σκόρερ ο Κυριζάκης στο 65’

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2020 21:00

Δυνατό αγωνιστικό τεστ και για τις δύο ομάδες αποτέλεσε το χθεσινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Νεάπολης ανάμεσα σον Ηρακλή Λάρισας και την Κ-19 της ΑΕΛ. Νικήτρια αναδείχθηκε η «βυσσινί» ομάδα με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 65’ ο Κυριζάκης με κοντινό πλασέ μετά από κλέψιμο του Αετόπουλου (εκμεταλλεύτηκε λάθος του Τάρτα).


Σε γενικές γραμμές οι δύο ομάδες είχαν δύναμη και ρυθμό στο παιχνίδι τους με τους γηπεδούχους να πιέζουν ασφυκτικά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ωστόσο το κύριο χαρακτηριστικό ήταν οι λίγες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Κάποια καλά σουτ των Γκιουρσάνη και Ζαφειρίου στο πρώτο μέρος καταγράφηκαν για λογαριασμό του Ηρακλή, ενώ στις αρχές της επανάληψης οι Φώτος και Ζαφειρίου προσπάθησαν να βρουν δίχτυα αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα.
Η ΑΕΛ προσπάθησε να απειλήσει με τους Μιλτιάδη και Κορτσάρι. Ένα καλό σουτ του Λυγούρα στο 60’ για την ΑΕΛ εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας για να φτάσουμε στο 65’ όπου έγινε το 0-1 από τον Κυριζάκη.
Από κει και πέρα ο Ηρακλής πίεσε αρκετά, δεν μπόρεσε όμως να αξιοποιήσει την επιθετική του υπεροχή για να διατηρηθεί το 0-1 μέχρι το τέλος, προσθέτοντας μία ακόμα φιλική νίκη στην ομάδα του Μίλτου Ζιάκα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της (συνολικά οι «βυσσινί» μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια).
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή Λάρισας για την άψογη φιλοξενία. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στη Γ’ Εθνική. Εμείς κάνουμε μία προσπάθεια με πολλά νεαρά παιδιά με στόχο να θέσουμε τις βάσεις για το αύριο της ΑΕΛ.
Για να το πετύχουμε αυτό χρειάζονται σταθερά βήματα, συνεργασία, υπομονή και επιμονή.
Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να καλύψουμε μεγάλη απόσταση ακόμα για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε» σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα ο Μίλτος Ζιάκας, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός των «κυανολεύκων» Χρήστος Χατζηλιάδης επισήμανε:
«Ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι από εμάς. Αν και προσπαθήσαμε δεν πιάσαμε τα στάνταρ των προηγούμενων φιλικών, αλλά αυτό έγινε γιατί έχουμε πολλή κούραση. Είχαμε δύο ατυχείς στιγμές νωρίς στο πρώτο 20λεπτο που μας αποσυντόνισαν, ενώ δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος. Σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλό δρόμο».
*Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Νίτσας με βοηθούς τους κ. Δ. Κοτούμπα και Μίχο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Σπηλιόπουλος, Αθανασιάς, Ναρίνογλου, Χατζηλιάδης Γ., Γαλάνης, Μπάμης (16’ λ.τ. Σκαφιδάς), Χατζόπουλος, Ζαφειρίου, Γκιουρσάνης, Στοΐνοβιτς Λ. (27’ Λ.Τ. Στοΐνοβιτς Χρ.), Φώτος (Κακαβίτσης, Τσπατόρης, Μπαλαμώτης, Χριστακέας, Μούλιας, Παπαδάκος, Ζιάρας, Τάρτας, Μαυρομάτης, Παπαγιάννης).
ΑΕΛ Κ-19 (Μ. Ζιάκας): Αντωνόπουλος, Χατζής, Αγγελούλης, Τερζής, Τσατσελάρι, Τσέλα, Μεσκούρης, Μιλτιάδης, Δρόσος, Κορτσάρι, Σταμάτης (Εριόν, Παπακωνσταντίνου, Λυγούρας, Μπαϊράμι, Σούμπασης, Αετόπουλος, Ντούρας, Δεληγιαννίδης, Πλακιάς, Δράκος, Κυριζάκης).

HRAKLHS_3.jpg

Ανακοινώθηκε ο Χρ. Στοΐνοβιτς
Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση από την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας του Χρήστου Στοΐνοβιτς, αδελφού του Λάζαρου Στοΐνοβιτς που ήδη αγωνίζεται στους  «κυανόλευκους». Ο Χρήστος Στοΐνοβιτς είναι 19 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού αμυντικού.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass