Στο Διαιτητικό κρίνεται η αναδιάρθρωση Super League 2 και Football League

Στο… τραπέζι και οι προσφυγές

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2020 20:05

Η αναδιάρθρωση σε Super League 2 και Football League παραμένει σε εκκρεμότητα και μεταφέρεται σήμερα το απόγευμα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.


Στη συνεδρίαση που έχει οριστεί να γίνει σήμερα στις 17:00 θα κριθούν πολλά αναφορικά με τις προσφυγές τις οποίες κατέθεσαν ομάδες κατά των αποφάσεων της ΕΠΟ.
Ειδικότερα και κατά περίπτωση έχουν προσφύγει τα Χανιά, η Κέρκυρα και ο Απόλλων Πόντου, ενώ υπάρχει και πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της Ομοσπονδίας από τον Απόλλωνα Λάρισας  και επτά ομάδες της Football League.
Θυμίζουμε ότι η ΕΠΟ στην Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να αυξηθούν οι ομάδες της SL2 από 12 σε 18 και η Football League να έχει 16 ομάδες αντί για 14.
Προκειμένου να προχωρήσει η απόφαση αυτή για την SL2, θα υποβιβαστούν Κέρκυρα, Απόλλων Πόντου και θα προβιβαστούν οι 8 πρώτοι από τη Football League.
Σε ό,τι αφορά τη Football League και την κατάργησή της, η ΕΠΟ έστειλε σχετικό αίτημα στον Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος περιμένει εξηγήσεις από την Ομοσπονδία αλλά και οριστική απόφαση από τη διοργανώτρια με βάση την πρόσφατη τροπολογία των 3/4 του Δ.Σ.
Δύο όμιλοι στη SL2 μπορούν να προκύψουν μόνο εφόσον καταργηθεί η FL κάτι για το οποίο απαιτείται σχετική τροποποίηση του νόμου εκ μέρους του Υφυπουργού Αθλητισμού.
Σε κάθε περίπτωση ξημερώνει… μεγάλη εβδομάδα για το μέλλον των κατηγοριών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα θα υπάρξει και τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ για το θέμα που ανέκυψε με τον τελικό του Κυπέλλου, και όχι μόνο...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass